Aissy Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 am si eu un scuter baotian 4T si as vrea sa-i fac o verificare tehnica la un service bun.Sunt din Cta.Problema mea este ca urca maxim pana la 50.i-am schimbat recent filtrul de aer, i-am dat aerul la maxim si relantiul apropae la maxim.Sa fie din aceasta cauza? Si cand am facut lucrul asta mi se cam ineaca motorul cand dau acceleratia pana la capat sau cand trec de 20 de km. Am toba schimbata e o mizerie de toba de masina. Seamana cu o toba de motor de 600. Daca poate cineva sa ma ajute...Astept sugestii. Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 am si eu un scuter baotian 4T si as vrea sa-i fac o verificare tehnica la un service bun.Sunt din Cta.Problema mea este ca urca maxim pana la 50.i-am schimbat recent filtrul de aer, i-am dat aerul la maxim si relantiul apropae la maxim.Sa fie din aceasta cauza? Si cand am facut lucrul asta mi se cam ineaca motorul cand dau acceleratia pana la capat sau cand trec de 20 de km. Am toba schimbata e o mizerie de toba de masina. Seamana cu o toba de motor de 600. Daca poate cineva sa ma ajute...Astept sugestii. Va multumesc anticipat. mergi la service-ul yamaha din Ct,este situat in fata fabricii de paine Dobrogea,la CET...ora de service este vreo 50 ron...spune-le ce ai facut,ti-l rezolva... Insa daca nu cunosti cum sta treaba cu reglajele carburatorului este bine sa nu te bagi,poti sa si calezi motorul asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Aissy ..fara prea mare durere de cap si bani dati de pomana poti sa il faci singur ... citeste topicul cu DELIMITARI gasesti garantat 100% ce iti trebuie tie bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabius Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Cum naiba sa ai toba de masina la scuter ? :lol: Cum ai prins-o ? E prima oara cand aud asa ceva... Ai niste poze sa vedem si noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Cum sa dereglezi carburatorul ala in halul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate