silviu2403 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salutare, Sunt proaspat posesor al unui BMW 650GS an 2004. Motorul l-am adus din Germania de la reprezentanta BMW cu carte service. Are 2 stampile, cea de 0km si cea de 1000km. Motorul acum are 7900km. Cand l-am luat cel de la service mi-a spus ca undeva intre 10.000 si 15.000km trebuie sa ii fac jocul supapelor ca asa specifica producatorul. Neamtu a zis sa merg la reprezentanta, dar nu prea am incredere in Bavaria. Va intreb daca stiti cum se face acest lucru, este complicat sau daca imi puteti recomanda pe cineva care stie pt acest model de moto. Tot ce ma intereseaza este sa iasa bine si sa nu am probleme dupa. Eventual daca ma puteti ajuta cu un manual service in engleza sau romana pt acest model ar fi super. Eu am doar manualul service in germana. Va multumesc si va doresc o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate