FlorineluSPR Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 am si io nevoie de ajutor vreau sa iau de la cineva un first bike formula 1 de 200 cmc motorul e destul de nervos asa imi place dar se paore k e limitata la 100 unde paote avea limitare si cum as putea sa o scot!si ca fiabilitate e bun de ceva asa ct de ct tinind cont k nu are dect maxim 3000km 9 luni de functionare deci nusht ce sa fac sa il cumpar sa nu il cumpar desi imi palce asa cum se duce pleaca nuam pe o roata adik merge destul de bine!si se aude bine!nustiu und ar putea avea limitare la toba cumva?astept sfaturi sau orice legat de ea!!multumesc tuturor!asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 cu limitarile ... cu limitarile... dar, sa nu fie si "limita de km" de cum iese din garantie. nu-ti lua FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Mere first biku pe o roata, e? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Nu prea e cine stie ce , are si prietena mea una de 1 an si ceva si te cam plictisesti de ea . Prinde peste 100 stai linistit , se aude cat de cat misto dar eu cred ca e mai mult de fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Dumnezeule, nu-ti lua First-bike!!!!! Nu fi dobitoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 am si io nevoie de ajutor vreau sa iau de la cineva un first bike formula 1 de 200 cmc motorul e destul de nervos asa imi place dar se paore k e limitata la 100 unde paote avea limitare si cum as putea sa o scot!si ca fiabilitate e bun de ceva asa ct de ct tinind cont k nu are dect maxim 3000km 9 luni de functionare deci nusht ce sa fac sa il cumpar sa nu il cumpar desi imi palce asa cum se duce pleaca nuam pe o roata adik merge destul de bine!si se aude bine!nustiu und ar putea avea limitare la toba cumva?astept sfaturi sau orice legat de ea!!multumesc tuturor!asfalt uscat!! lasa viteza de 100,dar te gandesti ca nu e buna de nimic?bine...... daca e pret bun?ce sa zic?sant alte modele mult mai ieftine,si mai bune,care ar da rusine in orice secunda acelui F.B.e alegerea ta.cat dai pe ea?sa stim cam ce ai putea sa cumperi in aceiasi bani.daca pretul e de 1000 e.nu o lua ca gasesti altele mai bune de 10 ori.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 /index.php?showtopic=212859 Poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate