Sari la conținut

kcuf_di

Super Membru
  • Număr conținut

    2.073
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kcuf_di

  1. kcuf_di

    Triumph

    la acelasi nivel e si la mine.
  2. @hardknot cu vitaminele si mineralele cum stai? @blacklord daca pieptul saptamanal, abdomenul de ce zilnic?
  3. Numai cu referinte si pe incercate.
  4. Sergiule, fara suparare, las.o balta. Omul are o leziune la cot si tu ii tii lectie de anatomie de a 7.a. Tricepsul fiind extensor al antebratului, iar cotul articulatia asupra caruia isi exercita functia, e oarecum normal ca acolo vor aparea cel mai frecvent si leziunile. De prima intentie as recomanda analgezie, de ex. Ibuprofen, si pauza de la efort, iar daca problema persista, pentru testarea unei leziuni/instabilitati a complexelor ligamentare colaterale se face un stres test sub radiograf mobil, deci tot la un ortoped bun.
  5. @Sergiu poate fi si altceva. @cmd diagnosticul implica o radiografie de umar si o palpare, in ideea ca vrei sa stii ce ai si ce se recomanda.
  6. Daca zice omu ca ii sta clavicula in sus, prea greu nu e.
  7. @cmd ce ai tu se cheama disjunctie acromio-claviculara, probabil Tossy III in cazul tau, si daca de atata timp umbli cu ea, are deja indicatie chirurgicala. Leziunea consta in ruptura ligamanetelor acromio-claviculare si coraco-claviculare, iar terapia e refixarea claviculei in articulatie. Dupa operatie e recomandata fizioterapia. Du.te la un ortoped bun.
  8. kcuf_di

    Triumph

    Marele avantaj al R.ului e suspensia reglabila, care la mersul in doi mi.as dori.o. in rest franele sunt bune si pe non R.
  9. Chiar si arsa, frumos mai arata.
  10. kcuf_di

    CBR f4i sport

    Schimba.i mai bine fata, ca ea te pune la pamant. Sa o folosesti sanatos!
  11. In opinia mea programul de sala 7/7 si lucrat izolat e pagubas pentru acumularea de masa musculara. Pe de o parte aloci prea putine zile de recuperare, dar pe de alta parte lucrand grupa propusa vei lucra si muschii agonisti ceea ce va duce rapid la supraantrenare, respectiv muschi epuizati si randament scazut. Apoi, in caz ca nu esti implicat intr.un sport ce solicita mult antebratele, e suficient antrenamentul produs in timp ce lucrezi cu gangtere celelalte grupe. De ex, facand biceps cu gangtera verticala sau tractiuni inverse lucrezi f. bine si brahioradialul. Flexia mainilor si mai mult extensia, pot duce rapid la tendinita. Abdomenele pot fi grupate cu o alta grupa, nu au nevoie de o zi dedicata.
  12. Am gasit un site interesant si util: http://cycle-ergo.com/
  13. Misto ca locuiesti langa Europa Park
  14. Si daca peste 1-2 ani nu se mai poarta, ce faci?
  15. Nu e vorba de benzina, ci de fluiditatea traficului. Daca la masina prin TM aveam un consum mediu de 9, aici am 6, ambele urbane.
  16. Modelul 2011 e inca cu faruri rotunde. E vreo diferenta tehnica intre cele doua generatii? Si pe mine ma intereseaza, la specificatii tehnice vad ca sunt identice.
  17. Bun sfat pt micul dejun, cereale si apa din oua.
  18. 1.Tragi de ghidon maximum stanga, apoi rotesti cheia spre stanga, simultan apasand-o in butuc. 2.Saua se deschide rotind spre stanga cheia, simultan ridicand de sa. 3. 6000
  19. Raport bore/stroke( nu stiu cum se traduce pe ro) cbr954: 75 x 54 mm cuplu-105 Nm z1000: 77.0 x 56.0mm cuplu-110 Nm mt01: 97 x 113 mm cuplu-150 Nm De asta nu poti avea cuplu mai mare. Iar problema ta vad ca e cuplul, nu puterea.
  20. In timpul zilei sunt pierderi fizilogice de apa, care se acopera peste noapte. De ex pierderea apei din cartilajele vertebrale cauzeaza variatia de inaltime dintre dimineata si seara. In functie de cat ti-a iesit necesarul caloric zilnic, impartit la cate mese mananci, ar trebui sa iti faci o imagine asupra cinei si a continutului ei caloric. De preferat, seara, e bine sa ai un raport de glucide fata de proteine si lipide mai mic.
×
×
  • Creează nouă...