Bebiku Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 In primul rand va Salut pe toti! Imi cer scuze ca am deschis alt topic dar am cautat peste tot pe forum am gasit dar numai topicuri vechi sau numa mincinosi. Cine face stickere la comanda? Va rog mult sa postati aici , dar sa fiti seriosi si sa va pricepeti nu sa imi promiteti marea cu sarea sau sa va dati in barci ca stiti sa faceti si .. Imi cer scuze daca am fost nepoliticos dar caut de ceva timp... P.S Mai bine iau abtipildele de la napolitane si le pun .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 stylingro@yahoo.com. da un mail, nu-i da add pe mess ca nu prea intra. Garantez eu pentru el, cea mai buna calitate care se poate scoate din ORICE imagine, oricat de mica si pixelata ar fi. Si de preturi nu mai zic, enorm de mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Dami pm cu id tau si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 http://www.autocolant.go.ro/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tadasus Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 corado_c : merci go.ro-ul mai cade din cand in cand www.customstickers.ro www.autocolant.evonet.ro orice sticker . livrare max 2 zile. Contact: Tel. 0723.242.840 Mail. autocolant@mail.com sau PM pe forum pe acest ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) eu cand aveam aprilia mi-am facut la un cuter-ploter...gasisem pe net si ei mi le-au facut, nu te costa mult. tu cauta pe net ce model doresti si dute cu el la cuter ploter Editat Iunie 12, 2008 de sogard82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) eu cand aveam aprilia mi-am facut la un cuter-ploter...gasisem pe net si ei mi le-au facut, nu te costa mult.tu cauta pe net ce model doresti si dute cu el la cuter ploter Cutting-plotter, nu cuter-ploter. Cine are nevoide de asa ceva, poate sa ma contacteze. La firma avem printre altele si cutting-plotter! (http://www.probirotica.ro) Editat Iunie 13, 2008 de alexutzzzg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 De unde esti ...te pot rezolva eu daca esti din bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate