andrey_832 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Carburatorul e bun, a mers pe un nipru, are flanse facute din teava de inox....face consumul de 4-4,5 %,a facut cateva sute bune de km. 110 ron. Carbeitorul e autentic ..nu luat de prin bazar. Maine am sa pun niste poze mai explicite... mai umblam la pret? nimeni? 90 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Avantaje, Dezavantaje? consumul e ok dar cu ce pret, mai urca bine in ture, reactioneaza lafel de bine ca 2 k-68-uri? odata reglat se mai deregleaza? modificari la cutie? detaliaza un pic te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) avantaje ar fi consumul mic si mersul mai echilibrat al motorului...mai rotund, plus intretinerea minima odata reglat...greu se deregleaza. un alt avantaj e ca nu prea simte deal.. Dezavantaje...urca putin mai greu in ture..se simte o mica diferenta fata de 2 carburi,si iarna tre sa insisti cu vreo 2-3 pedale in plus din cauza coturilor prelungite,cam atat cred ca ar fi de zis..ce-i ce au mai avut isi pot da cu parerea..eu nu am mers decat vreo 2 luni cu el. Editat Iunie 1, 2008 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate