Jump to content

Magic4Ce

Super Membru
 • Posts

  1,228
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://motojurnal.blogspot.ro/?m=1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  Suzuki GSX750F
 • Numar Moto
  CT 10 SUM

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Minsk, Dnepr, Mobra, Izh, Kawasaki ZL600, Suzuki GSX750F

Recent Profile Visitors

1,610 profile views

Magic4Ce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

 1. https://youtu.be/y8HEZ-x4-_w De savurat...
 2. Nu se prea strică și culmea, deși pe carburație, pornesc fără probleme și dimineața la 6⁰C.
 3. Îmi pare rău că nu ai timp. Într-adevăr, experiența mea este inferioară altora de pe forum dar sunt dispus să învăț și niciodată nu refuz o opinie așa că, nu ai face-o de pomană. Eu am bănuit că, lafel ca atunci când reglezi amestecul folosind Colortune, un singur dispozitiv e suficient. Revenind la subiectul dat, consider că pentru un reglaj decent, sau măcar mai bun decât unul după ureche poți încerca varianta asta deși bănuiesc că o bujie transparentă oferă aceleași rezultate la bani mai puțini. Numai bine!
 4. Pentru reglaj nu ai nevoie de 4 seturi, doar de unul singur pe care îl folosești pe rând, la fiecare cilindru. Nu trebuie să lași sonda montată, pui un dop filetat la dimensiunea sondei, dop pe care îl dai jos când vrei să faci reglajul. Evident că amestecul îl reglezi doar pentru relanti iar mai apoi e treabă de jiglere/cuie etc. dar... e o investiție pe care o faci o dată și poate duce la rezultatele dorite (pentru care alții muncesc după ureche... ) Nu cred că trebuie neapărat wideband dacă ai motorul stock. Wideband folosesc ăia la mașinile tunate.
 5. Poate puțin offtopic... Pentru reglajul amestecului mă gândesc că o sondă de oxigen montată pe galeria de evacuare pentru fiecare cilindru și-ar face treaba. Gaură în fiecare țeavă, sudat piuliță la dimensiunea senzorului și aia! Am găsit asta... https://www.xjrider.com/viewtopic.php?t=21
 6. Salut! Mulțumesc pentru interes! Momentan vacuumetrele sunt pe drum, abia pe luni (sper) vor ajunge în posesia mea. Încă nu pot să-ți dau informații referitoare de dimensiuni. Dacă voi întâmpina probleme în procurarea celorlalte materiale necesare, dau un semn. Numai bine!
 7. Salut! Din chef de joacă și de DIY, mi-am luat 4 vacuumetre de mulgatoare și intenționez să îmi fac o sculă. Întrebarea care se ridică este: ar trebui să restricționez cumva furtunele (să nu facă acele ca negrii pe plantație) sau le conectez direct? Numai bine!
 8. Salut grup! Mă alătur cu bucurie posesorilor de GSXF. Băbuța e din 2000, 750cm³ și chef de drum.
 9. @valentin.urda Nu e târziu. Am văzut-o dar nu am cumpărat-o. Motocicleta e stată de doi ani, vânzătorul nu are permis. Nu am putut să o pornim, bateria era moartă așa că a rămas să mă sune când o pornește. A dus-o în service, azi mi-a trimis video cu ea mergând. I-a fost schimbată bateria, bujiile, făcută carburația... Mai are de lucru la ea, rezervorul e plin de rugină... Aștept să o aducă în stare decentă și apoi voi vedea dacă o iau. Momentan sunt pro achiziție dar vreau să o iau pe roțile ei.
 10. Salutare tuturor! Pe la sfârșitul săptămânii viitoare mă duc să vizionez un GsxF 750 din 2000 în vederea achiziției. Care sunt aspectele pe care ar trebui să le am în vedere, punctele slabe ale motocicletei? Numai bine!
 11. - Ne aflăm aici cu domnul Vasile, care astăzi împlinește frumoasa vârstă de 105 ani. Spuneți-ne, care este secretul dumneavoastră? - Odată i-am supt pu#!@ paznicului de noapte ca să mă lase să intru în cămin. - Mă refeream pentru longevitate... - Ah, multe fructe și legume!
 12. Făcută aseară. Ador creuzetul din fructe. Cărbuni de cocos neapărat.
 13. Salut! Mai e valabil anunțul? Actele cum sunt? Mulțumesc!
×
×
 • Create New...