radupop Postat Octombrie 25, 2003 Share Postat Octombrie 25, 2003 Face cineva un wheelie mai adevarat ca acesta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Octombrie 25, 2003 Share Postat Octombrie 25, 2003 Hehe he , super dragutza fetita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Octombrie 26, 2003 Autor Share Postat Octombrie 26, 2003 Hehe he , super dragutza fetita Multam, sper sa-i bag microbu' de mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Octombrie 26, 2003 Share Postat Octombrie 26, 2003 Pe o roata cu un trike la varsta asta...adica pe 2.......e ceva de apreciat.Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 26, 2003 Share Postat Octombrie 26, 2003 Superba poza! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 26, 2003 Share Postat Octombrie 26, 2003 Tare. Ce an e? O vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Octombrie 27, 2003 Autor Share Postat Octombrie 27, 2003 Tare.Ce an e? O vinzi? Fabricatie 2003. Are doar 300 metri parcursi. E de doar un catel (labrador) putere. Inca nu e de vanzare, dar te anunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 frumusica, e bine ca are inclinatii de mica. radule, ai cumva net prin cablu la Astral? ti se vede modemu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Octombrie 28, 2003 Autor Share Postat Octombrie 28, 2003 Da, sunt la Astral. Lucrezi acolo, ca tare bine mi-ar prinde niste banda in plus.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Octombrie 28, 2003 Share Postat Octombrie 28, 2003 sa-ti traiasca!uite asa peste câtiva ani o vom vedea conducând pe sosea alaturi de noi.sper ca pâna atunci am sa pot sa mai calaresc un supersport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 28, 2003 Share Postat Octombrie 28, 2003 lol...nu lucrez acolo, dar mai bine vorbeste cu baietzii... am si eu ca tine si de-aia am stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lila Postat Octombrie 30, 2003 Share Postat Octombrie 30, 2003 Suuuuuuper, mi piace , sa va aduca numai bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 30, 2003 Share Postat Octombrie 30, 2003 ma scuzati, nu-mi dau seama din poza ce model este. e comunista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Octombrie 31, 2003 Autor Share Postat Octombrie 31, 2003 ma scuzati, nu-mi dau seama din poza ce model este. e comunista? E Hayabusa 2004 (cu Dynojet stage 3 si toba carbon) varianta Kids -2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 ma scuzati, nu-mi dau seama din poza ce model este. e comunista? E Hayabusa 2004 (cu Dynojet stage 3 si toba carbon) varianta Kids -2.... ma refeream la fetita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate