alexxx Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Eram pregatit pentru un weekend de "studiu" avand in vedere niste 7 examene ce ma tot asteapta sa le dau ... cand ma trezesc cu telefon de la Radu: "hai in weekend la Obarsia Lotrului !" ... zic: "hai .." ca de cand asteptam sa vad si eu zona. Sambata am ajuns in Obarsie (Radu cu Transalp, Iulia cu F 650 si eu cu Freewind). Am explorat vreo 15 km spre sud, adica spre Ranca. Cand am ajuns in Saua Stefan ne-am intalnit cu niste motociclisti din Arad, care dadusera mai sus de zapada si au facut cale intoarsa. Asta e, poate intr-o luna se topeste si aia si putem trece. Drumul este absolut superb, Suzi nu a avut nici o problema, s-a simtit ca pestele in apa sau mai bine zis ca o caprita sarind din stanca in stanca Pentru mine a fost prima intalnire cu Transalpina, a fost asa cum mi-am imaginat ba chiar mai mult. Pozele nu pot inlocui senzatiile traite acolo dar atasez cateva. http://www.youtube.com/watch?v=upwxN5kbaIU Sambata seara ne-am cazat in "statiunea" Vidra .... o asezare aproape abandonata, dupa cum se vede in pozele de mai jos ... constructii incepute inainte de 90 si neterminate, mai functioneaza vreo patru sau cinci "vile" (intr-una am dormit si noi dar nu va spunem pretul, e secret ). O alta problema REALA este DEFRISAREA MASIVA ce are loc in zona ...se taie la rand, fara nici o logica, fara sa se puna nimic in urma ... este absolut revoltator. Traim intr-o tara frumoasa, va recomand sa o vedeti cat timp mai este asa ... mult nu mai dureaza ... Editat Iunie 3, 2008 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Superb, pacat ca n-am stiut, dar oricum era 1 iunie (deduc). Sigur si Dominatoarea noastra s-ar fi simtit in al 9-lea cer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 . Cand am ajuns in Saua Stefan ne-am intalnit cu niste motociclisti din Arad, care dadusera mai sus de zapada si au facut cale intoarsa. Asta e, poate intr-o luna se topeste si aia si putem trece. adica noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 adica noi Va salut cu respect ! Am gasit topicul vostru, ati facut niste poze mult mai frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate