lookBeHind Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Tocmai am achizitionat un yamaha yzf r125 si este superb !! mie personal nu`mi place galben..dar motorului ii prinde la fix astept maine numerele..si la drum ... vruummmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Cati mai multi Km fara incidente ! Ataseaza niste poze cu noua ta motocicleta ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 S-o stapanesti sanatos! In afara de pozele pe care le astept cu interes, vreau si eu mai multe amanunte, pret, de unde si cum ai luat-o, pt ca ma intereseaza si pe mine una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Frate la asta visez si eu! Am luat permisu`, am terminat scoala cu bine! Ai mei tot sunt nehotarati. Am renuntat si la RS care era mult mai scumpa! Spune-mi si mie... Cat a durat livrarea? Asta e marea mea nelamurire. Unii zic haitz, altzii cea . Vreau albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 sa-l stapanesti sanatos asa arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 asa arata Multumesc "intelijentule",stiu cum arata dar vreau sa ii vad achizitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Tocmai am achizitionat un yamaha yzf r125 si este superb !! mie personal nu`mi place galben..dar motorului ii prinde la fix astept maine numerele..si la drum ... vruummmm oo pai tu esti bun de cinste eu iti urez rezervor plin si sa ai mare grija de el .asflat uscat si la cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 baga poze cu ea.:D:D.....sa ne clatim si noi ochii Multi km cu ea fara nici un incident si salutari cu faru`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate