Boriss_s Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 salutare, am un kawa 636 din 2004 si ma confrunt cu o problema, fac vizite foarte dese la benzinarie. In regim urban, mers totusi destul de linistit, cred ca ajung la un consum de 10 -12l la 100 de km (asta in cazurile fericite). Este normal un astfel de consum ? Adaug aici ca am schimbat esapamentul final, am pus yosimura, poate reprezenta asta cauza consumului marit ? Se poate rezolva intr-un fel? multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 in mod normal, dupa ce se schimba evacuarea, se recomanda reglarea carbelitoarelor. dar defineste si tu "mers linistit"...si eu merg linistit la drum lung...cu 160. daca mergi cu ea in ture multe, degeaba mergi tu linistit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 636`le nu e cumva e injectie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 in mod normal, dupa ce se schimba evacuarea, se recomanda reglarea carbelitoarelor. dar defineste si tu "mers linistit"...si eu merg linistit la drum lung...cu 160. daca mergi cu ea in ture multe, degeaba mergi tu linistit... in oras 7-8000 de ture, rar sar de 10000 si asta in reprize scurte 636`le nu e cumva e injectie ? da este pe injectie, ...se poate face vreun reglaj din punctul asta de vedere, si unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 da ,dac ai schimbat evacuarea treb reglata injectia, adica ce intra treb sa fie egal cu ce iese, mergi la dynotest si rezolvi mai vezi filtru de aer in ce stare e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate