m4v3rick Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Oameni buni simt ca mor incet... Pe minunatele noastre Drumuri Nationale, DN1 mai exact, am reusit sa i-au o bordura, cazuta porbabil dintr-un camion al astora care se fac ca le repara si am reusit sa imi indoi bine de tot roata fata; putea fi si mai rau ca am luat-o pe la 80km/h, dar n-am cazut; rezultat praf janta. Am indreptat-o, am schimbat cauciucu' si am reechilibrat-o si inainte sa o pun inapoi pe motor... surpriza... cauciuc flasc Turbam de draci, am umflat-o si am bagat-o in cada cu apa sa vad pe unde scapa (am crezut ca s-a busit ventilu) si am constatat ca are o fisura exact la baza unei spite (janta e de aluminiu cu 3 spite). Intrebare se poate repara? Suda cumva. Si inca una, daca se poate suda, e sigura o astfel de sudura? Ca parca nu ma incanta gandul sa am o fisura, reparata ce-i drept, pe roata, mai ales pe "drumurile" de la noi. Cam cat m-ar costa o reparatie profesionista? Sau sa imi iau alta janta? p.s. Banuiesc ca cel mai sigur ar fi sa iau o janta noua, dar din cate am cautat si gasit sunt al dracu' de scumpe si din pacate "timpu" ma cam strange. Merci. Editat Iunie 6, 2008 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Oameni buni simt ca mor incet... Pe minunatele noastre Drumuri Nationale, DN1 mai exact, am reusit sa i-au o bordura, cazuta porbabil dintr-un camion al astora care se fac ca le repara si am reusit sa imi indoi bine de tot roata fata; putea fi si mai rau ca am luat-o pe la 80km/h, dar n-am cazut; rezultat praf janta. Am indreptat-o, am schimbat cauciucu' si am reechilibrat-o si inainte sa o pun inapoi pe motor... surpriza... cauciuc flasc Turbam de draci, am umflat-o si am bagat-o in cada cu apa sa vad pe unde scapa (am crezut ca s-a busit ventilu) si am constatat ca are o fisura exact la baza unei spite (janta e de aluminiu cu 3 spite). Intrebare se poate repara? Suda cumva. Si inca una, daca se poate suda, e sigura o astfel de sudura? Ca parca nu ma incanta gandul sa am o fisura, reparata ce-i drept, pe roata, mai ales pe "drumurile" de la noi. Cam cat m-ar costa o reparatie profesionista? Sau sa imi iau alta janta? p.s. Banuiesc ca cel mai sigur ar fi sa iau o janta noua, dar din cate am cautat si gasit sunt al dracu' de scumpe si din pacate "timpu" ma cam strange. Merci. poti incerca sudura in argon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ce rau imi pare... imi dau seama cata suferintă e.. din cauza iresponsabililor... si eu am cazut cu motoreta mea si am zgariat carena tot din cauza dobitocilor care int-o zi au asfaltat si au lasat un strat subtire de pietris si nisip pe strada mea... Bani nici eu nu am asa ca circul cu motocicleta răzuită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate