AB-33-MAD Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ashadar, pe zx6r an 1999 incerc sa montez singurul kit de crashpaduri pe care l-am gasit, adica cel pentru modelul 2000-2002 producator LSL. dupa cunoshtintzele mele cele doua sunt f asemanatoare la partea tehnica/mecanica drept pentru care am decis sa cumpar kitul. dupa cum scrie shi in instructziunile de montare trebuie gaurite carenele, asta nu ar fi o problema dar pe partea stanga am mari dubii. kitul contzine un vas care ar trebui sa inlocuiasca vasul de expansiune original care sta in calea padului, dar capacitatea acestuia e sub 1/2 din a celui original, adica vasul nou se umple (plin ochi) cu jumatate din lichidul existent in vasul original. nu afecteaza racirea motorului o cantitate redusa de lichid? sincer n-ash vrea sa belesc motorul din cauza asta. ashtept sfaturi de la cei care au facut asta sau shtiu cum se face. multzam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate