Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 TRebuie infiintata o asociatie a noastra, a motoristilor independenti, trebuie sa facem intruniri dese .. din cate vad sunt aciidente zilnice in care sunt implicati si motociclisti, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Da ar trebui,dar e foarte greu sa faci ceva,eu am vrut sa fac un club moto cu mai un tip dar cand am aflat cate trebuie sa facem am lasat-o balta pana la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky2005 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Sincer, ma ingrozesc citind statistica asta! Automat mi se nasc mari semne de intrebare. Chiar voiam sa ma apuc de scoala si sa-mi iau un motor, dar.... In primul rand trebuie sa fim PRECAUTI si atenti la neatentia altora. Daca va uitati mai bine pe toata lista aia neagra, peste 60% dintre cazuri au fost datorate neglijentei soferilor. Nu spun ca, noi bikerii, suntem nevinovati, dar soferii trebuie sa ne acorde ATENTIA cuvenita. Lasati fitzele deoparte si luati-va protectii in momentul in care incalecati! Tot raul spre bine! Pacat ca e raul altora si nu al celor care merita! Condoleante ! Take care, all of you!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate