Sari la conținut

Jack_Daniels_pescuter!

EX+
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Jack_Daniels_pescuter!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Voi mai merge cu atentie, oricum e ceva ciudat, la scurt timp a facut accident si u prieten bun de al meu, accidentul acesta de la gradina icoanei , nu am cazut timp de doi 3 ani si acum facem accident toti din aceasta generatie....poate exista si un semn de intrebare la tot ce se intampla in aceasta perioada....
  2. umaru nu mai e gaurit ca inainte s-a vindecat cat de cat, dar mai am un pic de puroi, iar la cot am semne urate de tot dar important este ca am scapat usor, cu niste cicatrice pe ambele maine si voi vedea umarul cand se vindeca si el complet cum va arata.
  3. am ajuns pana la urma la cercetari penale pentru ca handicapatii nu si-au notat la primul control al actelor capacitatea ciclindrica a motocicletei care este de 124 de cc si putere de 11 kw eu avand permisul de conducere am condus legal. Dar m-au sunat zilele astea sa ma prezint cu actele motocicletei di nou ei crezand ca motorul este de peste 125 cc si u puterea peste 11kw ca alftel imi fac dosar penal pentru conducere cu permis necorespunzator. sunt niste retardati.
  4. dqa nu aratam asa bine dar mi-am revenit... o sa revcin cu poze ...
  5. baieti sunt bine.. eu am avut accident.. cu un rieju de 125 nu am fost atent si am sarit parapetele ala cred nush k am fost in stare de soc... am stat intins ca ma durea umaru stang care este dislocat in rest am taieturi multe..a fost vina mea per total..o sa postez zilele astea niste poze
  6. de ce trebuıe sa facetı ıar faze dın astea? am pus acest topıc doar pentru a afla ce s-a ıntamplat?decı nu stıe nımenı nımıc?
  7. stie cineva de accidentul de ieri din fata spitalului de urgenta??
  8. saracu de el, acum ne dam seama cat de importanta este casca !din pacate se pare ca trebuie sa invatam doar din accidente!
  9. ba nu a fost vina lui , a fost vina conservarului, l-a lovit din spate a vrut sa il depaseasca ca omu mergea incet oricum anunt important.... are nevoie de sange urgent!!!!!!!!!!!!!
  10. am fost acum la el a spital.. am stat de vorba cu mama lui... a spus k baiatul nu isi aduce aminte nimic.. azi a avut o operatie , mi-a spus ca s-a putea sa fie nevoie sa ii scoata un muschi de la piciorul stang, nu stiu ce inseAMNA ASTA ADICA DACA ESTE FOARTE GRAV SAU NU Aasta va rog sa imi spuneti voi, mai are inca 2 operatii de suportat!
  11. eu zic sa mai taceti"voi astia expermentati" si pun pariu ca si voi a-ti facut din astea si nu va mai dati voi mari soferi fiindca o patesc si cei cu carnet si "peste 10.000 dekm mai des decta incepatorii" pe mine si restu ne intereseaza in ce stare este baiatu asta saracu de el nu morala voastra tampita de mari soferi ce sunteti, in loc sa va duceti sa vedeti in ce stare e voi cu morala,
  12. stie cineva ceva de baiatu asta sau nu?
  13. pana la urma stie cineva in ce stare se afla mike?
  14. nu ca se zice pe pro-bike ca nu avea permis , chiar nu avea , dar baiazide ce e mai important acum sa scape baiatul fara rani grave sau dosaru penal??, esti absurd!ce mai conteaza acum ca avea sau nu avea , important e sa scape cat mai bine !
×
×
  • Creează nouă...