arcgotic Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salutare! Am un lc4 98 cu rezervor de 9litri. Pt iesirile mai lungi am facut rost de un rezervor de adventure de 24 litri cred. (inca nu iam facut plinul), rezervorul sta bine pe motor doar ca imi lipseste piesa metalica ce leaga lateralele rezervorului de cadru (sau intre ele pe sub cadru, nu imi dau seama). La rezervorul actual , cel de 9litri, nu trebuie acea piesa, rezervorul prinzandu-se in lateral cu cate 1 surub de radiatoare. Daca aveti careva lc4 adventure anii 96-98 cred, si sunteti din Bucuresti, va rog dati-mi de stire sa vin sa fac 2-3 poze si sa iau masuri ca sa fac piesa undeva la strung, sudura, sau sa o cumpar. Merci de ajutor, sa auzim de bine! Dani 0724 222 539 sau id yahoo= arcgotic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Daca esti din Bucuresti mergi la Motomania si vezi ca au acolo vreo doua Adventure. Unul din de prin 2002 si unul 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Eu am Adv din 2002, daca te ajuta poti sa vii sa o masori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Da, aia e piesa, am vazut-o si eu pe ktmworld nu ash da atatia bani pe una noua, ma iasa mai scump ca rezervorul merg azi la arc sa spionez, poate poate! merci de raspunsuri! ps. stiti vre-un meseriash care face/sudeaza piese asa mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Eu am Adv din 2002, daca te ajuta poti sa vii sa o masori. Merge? Merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Merge? Merge? Merge , se tine inca bine. A ajuns la 40000 fara probleme . Se tine foarte bine si in teren pentru cat de vacuta e. Am dat-o si pe plaja cu 122 la ora, super senzatie. Acum cred ca mai strang bani sa imi mai iau un EXC 525 ca am prins gustul la coclauri. Editat Iunie 11, 2008 de jumbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate