Sari la conținut

jumbo

Membru
  • Număr conținut

    292
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jumbo

  1. Sunt multe linii de autobuz pe acolo, e chiar autobaza Titan prin zona. Dupa cum pare, singurul vinovat e riderul. Si eu m-am tavalit intr-o faza asemanatoare. Am schimbat banda de pe 2 pe 1, incercand sa depasesc pe dreapta un camion, si m-am trezit cu autobuzul oprit in statie. Oricum multa sanatate riderului.
  2. 22 martie Veliko Turnovo evenimentul pe fb: https://www.facebook.com/events/270615403103680/ Intalnire la 11 in piata din fata cetatii. La 12 plimbare pana la Manastirea Kilifarevo La 20 party la City pub La 22 afterparty la Rocka Rolla Pe 22 martie sunt si zilele orasului VT, asa ca vor mai fi ceva activitati culturale prin oras.
  3. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=497048&selpic=1&zoom=1#foto Uite aici una buna.
  4. jumbo

    Dobrogea

    Enisala, Capul Dolosman, Argamum, Manastirea Uspenia de la Slava Rusa.
  5. La Gura Portitei se ajunge cu barca de la Jurilovca.
  6. Desi nu am putut sta decat pret de o bere tot ce pot spune este: Marfa petrecerea, organizarea, oamenii,fiarele, clubhouseul.... RESPECT
  7. Sunt vreo 380-400 km pana la Veliko si inapoi
  8. Un prieten vinde BMW 650 X Challenge an 2009,3900 km Detalii aici: http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=397958&selpic=3&zoom=1#foto sau aici /index.php?/topic/666618-bmw-650-x-challenge-2009/page__pid__2924433#entry2924433
  9. Il citez pe Mihai de pe fb: "Va mai aparea o editie, repede. Treaba asta se intampla pentru ca, dintr-un motiv care ma depaseste, prima a aparut pe o cu totul alta hartie decat se batuse palma initial. E departe de a fi o catastrofa, dar nu e ceea ce vroiam eu. Astfel in curand va fi disponibila si editia "de lux", cu ghilimele, pentru ca de fapt ea va fi editia ..."asa cum trebuia sa fie de la bun inceput". Imi pare rau ca s-a intamplat asta."
  10. Eu m-am dus direct la ei la stand, am intrebat de carte, am dat banu si gata. Poate au vazut ca e cerere si au scos cateva exemplare asa mai "pe genunchi" pentru Gaudeamus. Zic si eu. Habar nu am daca asta va fi varianta finala sau scot alata mai luxoasa. Mie mi se pare ok.
  11. Probail va fi si la Clubul Taranului, eu nu am mai avut rabdare si mi-am luat-o de la Gaudeamus.
  12. Cartea e la Gaudeamus. Tocmai mi-am cumpart-o. Si eu rog adminii ca sa pună topicul asta pe prima pagina.
  13. Sa crească mare si sănătos, sa-si urmeze tatal. Multă sănătate tie Mihai, micutului si sotiei Ne vedem joi.
  14. o astept si eu cu interes. Mâine trec pe la Gaudeamus poate am noroc.
  15. Vand Kilometri Lansare oficiala, joi, 2 decembrie, ora 18:00, la Clubul Taranului, Kisseleff nr.3, Bucuresti. Nu mai e zvon, e stire.
  16. Cred ca te referi la cascada de la Hotenitza nu la cea de la Kapinovsky Monastir.
  17. Sidi Crossfire White marimea 43. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...fire-Boots-0001 800 lei 0788398999
  18. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=216191 Acerbis Koerta In bucuresti o gasesti la motorside. E in jur de 6-700 de lei cred dar merita. E comoda, se aeriseste ok si tine bine la trante. M-am tavalit destul de tare cu ea atat on cat si offroad si nu am patit mai nimic.
  19. Asa e Doru, poate fi destul de nasol pentru un tourer sau o vitezana. Criblura si tarana chiar gaseai cam peste tot. In Byala mi-am luat si eu pietricele in casca mergand in spatele bulgarilor. Podul de la intrarea in Byala e in lucru si in conditii de drum aglomerat mai dai peste cate un mic blocaj. Aseara eram abia venit de la drum, acum judecand la rece imi dau seama ca ai dreptate, sunt multe portiuni ce pot pune probleme.
  20. Daca te duci pe european e putin varza doar pe mici portiuni. Daca vrei sa te simti bine te duci pe la basarbovo, ivanovo, borovo si la byala inapoi pe european pana la veliko. Poti sa alergi fara probleme daca vrei, chiar si pe european. Ieri am vazut numai buse si alte rachete ale fratilor de la sud de dunare si nu mergeau tocmai incet pe drumul ala varza.Ce cascada zici ca ai de vizitat?
  21. Drumurile alea exista pentru ca le folosesc localnicii. Nu sunt drumuri publice. Unele trec prin arii strict protejate de aceea accesul pe acolo nu este permis. Micul trafic local nu distruge natura, turismul salbatic insa da. Nu suntem comunisti, vrem doar sa pastram niste colturi de natura neatinse, asa cum inca mai sunt. In Romania turism inseamna distrugere, daca trec 10 motocilete pe an pe acolo nu se simte, cand insa se vor face "pelerinaje" saptamanale pentru ca e "cool" sa te dai cu mobra in delta, nu va trece mult si vor aparea si vile mov sau portocalii de beton ca sa aiba domle motoretistu loc de cazare, primaru va trage un drum de beton evident fara autorizatie de la mediu ca sa vina si ala cu hayabusa nu numa' cu enduroaice etc. Daca vrei sa mergi pe acolo te duci frumos la Tulcea la ARBDD, te interesezi pe unde ai voie si pe unde nu, iti iei autorizatie, platesti si te duci linistit. Faci poze, nu le pui pe blog sau pe forum. Pana atunci fii tu blogger "cool" sa vada lumea pe unde te plimbi, ca data viitoare cand te duci s-ar putea sa nu iti mai placa ce gasesti pe acolo. RESPECT
×
×
  • Creează nouă...