soimih Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Buna...am un yamaha x-max 125 si i-am terminat rodajul si vreau sa ii modific ceva sa fuga mai bine si in acelasi timp sa nu risc prea mult sa mi se strice motorul pt ca e in garantie..motorul este din 2008...astept sa-mi spuneti ce pot pune pe el...am auzit ceva de un kit mai mare..cei ce stiu sa ma ajute va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Kit mai mare in nici un caz,cu siguranta va fi afectata garantia+degeaba ai facut rodaj daca tot vroiai set motor mai mare majoritatea modificarilor vor duce la pierderea garantiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ORICE modificare adusa motorului va avea efect pierderea garantiei. Pana cand iesi cu el din garantie te sfatuiesc sa-l lasi asa, in caz contrar daca vei avea vreo problema la el baietii de la garantie te vor trimite la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate