draku Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 se intampla sa stie cineva cati ohmi trebuie sa aiba infasurarile (bune) la statorul si rotorul alternatorului de nipru ? am probleme cu incarcarea si trebuie sa-l verific.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Habar nu am , dar le poti verifica continuitatea legindu-le in serie si alimentind un consumator mai mare. Daca nu au scurturi pe nicaieri, o sa fie ok. Daca da...o sa se vada imediat. Ideea e ca daca masori cu aparatul, nu o sa indice decit pierderile clare, pe cind alea care apar la putere mare (incarcare/consumatori) nu o sa le depisteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 ok, multam de idee asa verificam statorul electromotorului de dacia, la 220 V cu bec de 60W si vedeam daca are "scapari" la masa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Exact...asta era ideea. De altfel, nu cred ca exista 2 infasurari identice la rusi... Eu am rebobinat un rotor de Nipru cu acelasi tip de sirma/acelasi nr. de infasurari etc...dar nu mai merge ca la inceput... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Exact...asta era ideea. De altfel, nu cred ca exista 2 infasurari identice la rusi...Eu am rebobinat un rotor de Nipru cu acelasi tip de sirma/acelasi nr. de infasurari etc...dar nu mai merge ca la inceput... 197889[/snapback] Ai uitat sa adaugi un paharutz de vodca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 pai sa stii ca ala este "ingredientul" lipsa ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate