chris72 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Am cumparat de la rusi din fabrica un motor de IJ JUpiter 5 care avea acel platou cu bobine din imagine, inlocuind obisnuitul platou de platini. Problema este ca nu am aprinderea electronica ci doar platoul din imagine. Ma poate ajuta cineva? de unde pot cumpara o aprindere originala? are cineva? Am citi pe forum ca pot folosi o aprindere de trabant, o am am incercat dar nimic. Multumesc anticipat !!! fac si cinste mare !!! Chris e-mail: cristian_popovici@hotmail.com YM: chris_pop_ro mobil: 0741177838 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 (editat) Salut ! ..in Bucuresti se gasesc aprinderi electronice de ij la Cristi Tunaru tel. 0722529806...din cate stiu livreaza si prin posta !... Editat Iulie 7, 2005 de scaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 pana cand ii faci rost daca vrei sa te plimbi cu el baga platini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 CE DREAQU IL TOT BAGATI PE TUNARU IN FATZA? ARE NUMAI PIESE DE TOT KA CATUL , SA SI LE BAGE IN C....U...R! VB CU GASPAR VASILE DIN BT CA VA DA PIESE NU TOATE REBUTURILE UNUI TAPAR 0744472055GASPAR VASILE!!! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate