chris72 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Salut, sincer am 2 motociclete, ce-i drept neperformante, as vrea sa-mi iau un cross, ma gindeam la un KTM sau Kawasaky. Imi puteti da niste sfaturi utile? am vazut la shop citeva KTM-uri de 125 cc, merita observ ca sunt din 93-95. Pretule sunt in jur de 1000 de euro, dar baietii vad ca nu au acte. Ce sa fac? merita sau e teapa? Astea de cross nu se pot inmatricula daca ai acte si le pui lumini? numai in duba cu ele? Unde sunt mai ieftine in Germania sau Italia? Va multumesc, Chris p.s. cum e mai bine in 2T sau 4T? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Daca te uiti prin forum o sa gasesti o gramada de raspunsuri. Arunca o privire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 pt anii aia, mai degraba alege o japoneza in 2t la 125 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 La bani putini primesti un lucru "subtire". Eu iti recomand ca neaparat sa aiba motorul acte de provenienta. In cazul unui accident sau control pe drum public (pt. motor transportat in duba) poti sa ai necazuri destul de mari daca nu poti justifica de unde ai motorul. Un motor de cros teoretic poate fii inmatriculat cu conditia sa aiba acte. Modificarile nu sunt imposibil de realizat, dar costurile duc la un pret apropiat de cel al unui EXC (modelele innmatriculabile) Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 de acord cu povestea cu actele, insa e greu sa mai gasesti motor de cross din 93-95 cu acte.oricum, nu voirbim de motoare furate, ci care au avut multi proprietari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Eu am un ktm 200 exc si sunt ff multumit. Cu inmatriculare nu stiu cum e eu o folosesc la enduro!! 2t sau 4T ?in functie de preferintele tale.eu iti recomand un ktm , piese gasesti fff usor .cilindreea?125 nu e deloc putin dar un 200 sau 300 sigur t-ar satisface.anul ?din 98 in sus . Parerea mea. Succes KTM rider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate