Sari la conținut

ktmboy

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ktmboy

  1. Cum va fi startul ? Ce presupune prologul ? Ambulanta cel putin la zona de start banuiesc ca va fi... Puncte de control pe traseu ?
  2. Echipament Fox : 299 Ron 265 Ron 761 ron 362 Ron 590 Ron 543 Ron Mai multe detalii si produse pe www.foxracing.ro
  3. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    Perfect, acum stie si el ca este un asa topic si va posta acolo...
  4. ktmboy

    250 2t vs 300 2t

    Adica niste baieti...asa, putin mai grasuti...
  5. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    Oare se poate face un post sau colt sau grup de "enduro-turism" sau "touring"unde sa impartasiti acest gen de informatii ? Fara superare Schumy... Multumesc. Cata.
  6. Radiator dreapta la un 300 din 2008 235 E Radiator stanga 190 E va recomand sa aveti mare grija la radiatoare. va recomand http://www.outsiderracing.com/ Spor. Cata
  7. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    Cateva poze din weekend-ul ce a trecut :
  8. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    Uneori pur si simplu nu iti poti imagina cum merg asa tare baietii astia... Intre timp , o mica parte din enduristii din cluj vor iesi la o tura sambata si duminica ( maine , poimaine) pe lacul din Chinteni. Cine mai vrea sa vina e bine primit.
  9. Categoric o mica armata anul asta...eu am lipsit la ambele editii dar stiu pe cineva care a dormit 2 zile dupa cursa de anul trecut... deci categoric nu lipsesc anul acesta...
  10. Ups ... am crezut ca e vorba de Campionatul de Endurocross....nu de Extrem enduro... greseala mea....iertare....
  11. Vei fi surprins Mark , cum Taddy ii v-a cam linistii pe Letti , Ahola si Cervantes cu noua lui...jucarie Banuiala mea...ramane doar sa asteptam , sa ne uitam si sa ne spunem...poate...odata , am sa pot si eu figura aia ))
  12. 0753693812 Florin Tirs , Cluj-Napoca El te poate ajuta cu amortizorul spate , da un telefon si iti v-a explica exact cum si cat de complet iti poate servisa telescopul. Eu am apelat la el in mijlocul sezonului , timpii si increderea mi s-au imbunatatit , mai ales pe probele speciale. Spor , Catalin
  13. Poate ne incanta organizatorii cu niste poze de la prepararea traseului de prolog...
  14. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    Antrenament cu mititeii , astazi de la 17 , aceasi locatie , Feleac ( zona Hansel si Gretel)
  15. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    Din pacate s-a amanat , pentru copii este mult prea mult sa te dai in asemenea conditii meteo ...
  16. ktmboy

    Enduristi Din Cluj

    In Feleac , in aceasta saptamana vor avea loc antrenamente cu copii , luni , miercuri si probabil si vineri. In padurea de la inceperea caselor micesti , in zona bine cunoscuta de catre enduristi , urcarile "Hansel si Gretel" Pentru zonele dificile si de tip hard enduro (ce iti place tie) ai nevoie de multa tehnica , pozitie pe motor corecta , exact pe ce se pune accent in antrenamentele copiilor.
×
×
  • Creează nouă...