Xaiffer Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Salutari Va rog mult dati-mi adrese...telefoane catre persoane care pot face rost de placute de ambreiaj sau care le pot reface ! Stau pe bara de 1 luna pentru ca nu vin piesele si in cateva zile tre sa fiu prezent intr-un grup ...am promis si ma tem ca nu voi ajunge din cauza la amaratele astea de placute Va rog mult.... P.S: Nu am posibilitatea sa pun o poza momentan insa voi face acest lucru maine. Moto: Hyosung GTR Merci Salutari Va rog mult dati-mi adrese...telefoane catre persoane care pot face rost de placute de ambreiaj sau care le pot reface ! Stau pe bara de 1 luna pentru ca nu vin piesele si in cateva zile tre sa fiu prezent intr-un grup ...am promis si ma tem ca nu voi ajunge din cauza la amaratele astea de placute Va rog mult.... P.S: Nu am posibilitatea sa pun o poza momentan insa voi face acest lucru maine. Moto: Hyosung GTR Merci ACEASTA ESTE POZA CU PIESA: http://img262.imageshack.us/img262/1275/14062008155hn6.jpg Am nevoie de 5 placute noi sau refacute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony_smar2 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 sall....Te asteptam sa iti repari mobra si multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 sall....Te asteptam sa iti repari mobra si multa bafta L-ai ajutat un pic: P.S.Am sa ma interesez sa vad daca pot face rost de placute noi sau refacute....Nu promit nimic:(...Succes la gasit placute daca nu reusesc eu:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) Te rog din suflet ! Am gasit placute n Korea si Germania dar timpul de asteptare este prea mare. M-am interesat de niste magazine sa vad ce reuesc Nu mai suport..n-am motor de zile intregi Editat Iunie 14, 2008 de Xaiffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_zxr400 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Te rog din suflet !Am gasit placute n Korea si Germania dar timpul de asteptare este prea mare. M-am interesat de niste magazine sa vad ce reuesc Nu mai suport..n-am motor de zile intregi In 3 zile tzi le pot aduce 0752.029.162 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Am facut deja comanda imi pare rau ca e prea tarziu acum ! Merci mult de tot ! Editat Iunie 16, 2008 de Xaiffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 si cand vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate