edi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) O intrunire despre care doar carcotasii inraiti ar avea ceva de spus.Din partea mea doar laude, pt tot:organizare,traseu,ajutor in traseu,premii.Am mai invatat cate ceva,am gafait trei sferturi din traseu,ma mai pregatesc si mai vin.Din pacate nu am poze din actiune pt ca am fost atat de ocupat sa ies din vagauni ca numai la poze nu m-am gandit. Deasemenea multumesc in mod special concurentului cu nr 36 care mi-a scos motoreta dintr-o vale unde-mi pierdusem speranta ca o sa mai vad restul grupului. Editat Iunie 15, 2008 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Un week-end super fain, intr-adevar . Mai avem noi ceva poze din timpul evenimentului ( le postez dupa ce le descarc ) P.S. : Ramai dator cu o bere pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Bravo Edi!! Dak mai ai poze poate imi trimiti si mie.. kebacsorin@mac.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Un week-end super fain, intr-adevar . Mai avem noi ceva poze din timpul evenimentului ( le postez dupa ce le descarc ) P.S. : Ramai dator cu o bere pentru ajutor Pai ca un istet ce sunt te recunosteam doar cu casca pe cap, trebuie sa ma tragi de maneca si dau bucuros beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 lasa bah ca nu sunteti de nici o grozavie..duminica mai erau 30 de beri in frigider.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 nu mai posteaza nimeni poze... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate