Dorrian Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salut sunt nou pe aici,si ma gandeam daca ma poate ajuta si pe mine cineva.Am o Yamaha virago de 535si am probele cu niste garnituri!! se afla intre chiuloasa si blocul motor,si mai este una la cutia de viteze,i-mi curge ulei pe acolo.Ce ma sfatuiti sa fac sa dau chiuloasa jos,sau sa pun o solutie pt garnituri de ulei,pun poza sa o vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 mai bine comanda toate garniturile originale noi. gasesti pe louis si nu-s chiar scumpe nu te mai chinui cu silicon degeaba ca daca-s uzate garniturile care le ai acum o sa ai chin cu ele pana le inlocuiesti cu altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ludo3005 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salut sunt nou pe aici,si ma gandeam daca ma poate ajuta si pe mine cineva.Am o Yamaha virago de 535si am probele cu niste garnituri!! se afla intre chiuloasa si blocul motor,si mai este una la cutia de viteze,i-mi curge ulei pe acolo.Ce ma sfatuiti sa fac sa dau chiuloasa jos,sau sa pun o solutie pt garnituri de ulei,pun poza sa o vedeti. salut, ce-a mai buna varianta este sa pui o grnitura noua. daca vrei te pot ajuta. tel 0745 923 413 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 Mai stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate