Ha0Tika Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Un amic vrea sa-si lungeasca furca...si nu prea are idee cum sa faca treaba buna. Ma gandeam ca il puteti ajuta voi cu ceva sfaturi..schite... Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta..eu sincer mi-am "benoclat" ochii pe aici juma de zi si nu am gasit nimic...poate oboseala a fost de vina ?! Roby tie iti cer ajutor mai mult...avand in vedere faptul ca tipul vrea sa-si faca tot un Simson iar pe al tau l-am vazut in TM in Cargo si... am ramas placut impresionata Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 in primul rind te salut intrebarea este ce fel de furca vrea sa lungeasca? daca este o furca cu telescoape normale este destul de simplu,se poate face la strung o prelungire de fier aici ai schema prelungitorului....lungimea prelungitorului depinde de el,cit de lung vrea sa fie ,dar nici de cum sa depaseaca de mijlocul distantei dintre juguri salut si spor la modificari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iulie 9, 2005 Autor Share Postat Iulie 9, 2005 Ok Roby...shtiam ca tre'sa ai tu ceva...thanks a lot....sper sa-i fie de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Ok Roby...shtiam ca tre'sa ai tu ceva...thanks a lot....sper sa-i fie de folos 199647[/snapback] de avut am eu destule ,dar schema asta am facuto acum cind miai ceruto salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 Thanks inca o data...nici nu pot sa-ti spun ce fericit era amicul meu cand i-am trimis schitza Deja viseaza la proiectul care urmeaza sa fie "pus pe rotzi" in iarna Si el e chopper addicted ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate