badbeats Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 In data de 27,28,29 iunie se va tine cea de-a patra editie a intrunirii MotoRock din Pecica, judetul Arad. Voi anexa si pliantul festivalului (cu bunavointa INTERNETULUI care momentan ma scoate din sarite ) unde apare si programul si formatiile prezente la intrunire..numai bine si sa ne vedem intr-un numar cat mai mare....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 In data de 27,28,29 iunie se va tine cea de-a patra editie a intrunirii MotoRock din Pecica, judetul Arad.Voi anexa si pliantul festivalului (cu bunavointa INTERNETULUI care momentan ma scoate din sarite ) unde apare si programul si formatiile prezente la intrunire..numai bine si sa ne vedem intr-un numar cat mai mare....asfalt uscat Venim,cum sa nu!? Postati sa se stie si programul! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 astept si eu sa vad programul,ca oricum venim si noi. Kato ,unde ai fost simbata ca nu te-am vazut la Timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) astept si eu sa vad programul,ca oricum venim si noi. Kato ,unde ai fost simbata ca nu te-am vazut la Timisoara? umblu,asa cum ii sta bine orcarui mobrist.Anu asta am aproape 8000 km facuti.Spt asta am fost pe Transfagarasan...uite aici.. /index.php?...0656&st=470 normal,la Pecica voi fi prezent! Editat Iunie 16, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) In data de 27,28,29 iunie se va tine cea de-a patra editie a intrunirii MotoRock din Pecica, judetul Arad.Voi anexa si pliantul festivalului (cu bunavointa INTERNETULUI care momentan ma scoate din sarite ) unde apare si programul si formatiile prezente la intrunire..numai bine si sa ne vedem intr-un numar cat mai mare....asfalt uscat Salaj-ul ne bagam si noi,dar rog sa postati niste numere de telefon de la ceva pensiuni,sau moteluri apropiate. Respect Editat Iunie 16, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 pentru cazare este un hotel in intrarea in oras dinspre Arad...dar cel mai indicat sa dai un search pe google la pensiuni arad pentru ca e la doar 20 km de Pecica si ai de unde alege..asta in caz ca nu vreti sa stati in corturi..numai bine ..Pentru program va rog sa accesati www.westmotoreador.eu sectiune "pliant" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) am gasit un topic cu poze de la intrunirea din 2006 /index.php?...3&hl=pecica tot aici se tine? Editat Iunie 16, 2008 de razor- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 am gasit un topic cu poze de la intrunirea din 2006/index.php?...3&hl=pecica tot aici se tine? locatia e aceeasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samaraR1 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 locatia e aceeasi salut, as dori sa stiu un pret al intrarii...nu am fost anu trecut so nush numa bine locatia e aceeasi salut, as dori sa stiu un pret al intrarii...nu am fost anu trecut so nush numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 pretul va fi in jur de 15 lei pe toata durata festivalului, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samaraR1 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 pretul va fi in jur de 15 lei pe toata durata festivalului, asfalt uscat cooll....ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 prezent toata lumea e binevenita toata lumea e binevenita weekendul se apropie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate