Mirceone Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Duminica ,15-06-2008 clubul Heavy Riders M.C. ,doneaza alimente celor 250 de copii din Valea Screzii ,aflati in plasament la parintele Tanase(cunoscut pentru lupta lui impotriva avortului ,cat si pentru faptul ca are grija de foarte multi copii din toata tara). Alimentele au fost obtinute din donatii ,cat si din forte propii clubului si au constituit o surpriza placuta pentru acei copii care au uitat cum se zambeste. Mai jos puteti observa bucuria pe care le-am produs-o plimbandu-i cu motocicletele: http://picasaweb.google.com/HeavyRidersMC/ValeaScrezii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Un singur cuvant pentru voi. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 superba initiativa voastra! Va felicit pentru asta,stima si respect! Am privit bucuria pe fetele copiilor...ce-ti doresti mai mult? Respectul meu inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Va multumim pentru aprecieri, imaginiile vorbesc de la sine ,pacat ca nu putem aduce bucurie mai des in ochii acestor copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Felicitari si mult respect pt ceea ce sunteti si speram ca pe viitor sa putem face cu totii asemenea gesturi pentru toti cei in suferinta. Inca o data respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Bravo,domnilor !!! Felicitari si la multe recidive de genul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Sa va dea Bunutzul macar atata bucurie cata le-ati dat voi copiilor! Felicitari, copii! Creste inima in mine cand vad oameni d-astia. Am deschis forumul si am dat de topicul asta. Mi-a inseninat ziua. Editat Iunie 17, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Bravo bre!Data viitoare anuntati si pe vecinii din DB. ca unde-s multi putrea creste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Bravo bre!Data viitoare anuntati si pe vecinii din DB. ca unde-s multi putrea creste! Cu mare placere o sa va anuntam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Sincere felicitari fratilor din Heavy Riders! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate