dio phili Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ma bate gandul sa schimb GSR 600 din 2007 pe care il am cu un supermoto...... Imi place viteza, kind of, totusi...dar va veni un copil si parca as vrea sa dau motoru' asta la schimb si sa raman si cu ceva(mai multi ) bani....... Ma gandeam tot la un Suzuki, DR-Z 400SM...... Sunt deschis(si chiar ma astept) la sugestii si propuneri concrete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 RECOMAND......eu m-am dat 2 ani de zile cu 600cmc(thundercat, cbr) si dupa 2 ani mi-am luat XT de 600 si am realizat multe lucruri. Este mult mai practic un enduro in oras, drumuri lungi putin mai chinuitor 140-150 top speed, dar oricum cu cate radare sunt acum, si la cate se vor mai monta, nu mai e de alergat. Un enduro are suspensia moale, se comporta foarte ok prin gropi(comparat cu un speed). DRZ e super ok....as zice putin cam putintei cai...bine eu dupa 20.000km pe XT scoateam piftia din motorasul ala si mi se parea ca tot nu trage suficient....dar totusi mult mai manevrabil decat un speed. Tentant un KTM 525 sau 520. In acelasi timp as putea sa recomanda un Transalp are putin mai mult cuplu decat DRZ pt ca are motorul in V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) din ce in ce mai multi vor sa-si ia sm...in viitor ma numar si eu printre ei..cu toate ca nu-mi vine sa renunt nici gand la motoru de sv...singuru lucru care nu-mi place e ca daca dau de un drum mai prost imi e tare mila de el si nu ma pot baga cu el pe un forestier ceva mai departe de civilizatie... iar cu un sm as putea merge lejer pe un forestier iar in oras e super..cu viteza d croaziera nu-mi fac probleme ca eu merg in afar cu 80-90 asa ca nu ar fii o problema... dintre sm-uri imi plac lc4 sm,xt 66-x(cam grea) ..... Editat Iunie 17, 2008 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Adica daca va trece prin cap vreun schimb......indrazniti..... Editat Iunie 17, 2008 de dio phili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate