Jump to content

ridersowg

Super Membru
 • Content Count

  1,398
 • Joined

 • Last visited

About ridersowg

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Or

Recent Profile Visitors

1,233 profile views
 1. Nu e de ras ; intr-o lume normala, e de apreciat ! In curand ma abonez si eu la o bucata, si dau sfoara in tara apoi. Sa auzim numai de bine !
 2. In regula, astept te rog o oferta de pret pe PM, si modelul exact la topcase-ului ( cred ca trebuie sa fie marcat pe undeva...).
 3. Flower-Power : arata interesant, te rog, daca poti trimite un PM cu foto si pentru suport, si un pret total. Eventual si modelul exact al topcase-ului, sa imi fac o idee mai clara despre volum. Mersi fain !
 4. Mersi, raman dator cu o bere, doua, trei....cand s-or linisti apele...Pana atunci, ride safe !
 5. Christian 1 : Mersi frumos pentru sugestie, stiam anunturile, le-am luat pe toate la rand inainte sa postez si aici. Cele de acolo sunt ori de gen 1, ori de S.
 6. Salutare, as fi interesat sa cumpar urmatoarele : - jug superior pentru SV 650 N ,gen II ( NU de S) - furtune metalice pentru frana fata, tot de SV 650 N, gen II ( NU de S) - suport topcase ( eventual si topcase + placa de prindere, daca imi fac cu ochiul ) Mersi anticipat !
 7. Salutare, as fi interesat sa cumpar urmatoarele : - jug superior pentru SV 650 N ,gen II ( NU de S) - furtune metalice pentru frana fata, tot de SV 650 N, gen II ( NU de S) - suport topcase ( eventual si topcase + placa de prindere, daca imi fac cu ochiul ) Mersi anticipat !
 8. Salutare, as fi interesat sa cumpar urmatoarele : - jug superior pentru SV 650 N ,gen II ( NU de S) - furtune metalice pentru frana fata, tot de SV 650 N, gen II ( NU de S) - suport topcase ( eventual si topcase + placa de prindere, daca imi fac cu ochiul ) Mersi anticipat !
 9. Salutare, sunt interesat sa cumpar urmatoarele, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde, puteti da de stire : - jug superior pentru SV 650 N ,gen II ( NU de S) - furtune metalice pentru frana fata, tot de SV 650 N, gen II ( NU de S) - suport topcase ( eventual si topcase + placa de prindere, daca imi fac cu ochiul ) Mersi anticipat !
 10. Salutare, sunt interesat sa cumpar urmatoarele, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde, puteti da de stire : - jug superior pentru SV 650 N ,gen II ( NU de S) - furtune metalice pentru frana fata, tot de SV 650 N, gen II ( NU de S) - suport topcase ( eventual si topcase + placa de prindere, daca imi fac cu ochiul ) Mersi anticipat !
 11. Pretul intradevar se mentine destul de sus pentru DRZ, insa asta are si o motivatie, sunt moto foarte bune pentru scopul pentru care au fost gandite. Intretinerea este foarte simpla, piesele ieftine si usor de gasit. Daca gasiti un model in mintile lui din 2006-2007 pana in 3000 eur, merita. Se simte clar diferenta fata de crf 250 L de exemplu, nu exista comparatie, mobrele avand aceeasi greutate. Am mers cu ambele.
 12. drz 400 s sau e , ar implini exact cam toate punctele.
 13. Salut, la ce inaltime/kg aprox. s-ar potrivi ? Mersi
 14. Diferenta de greutate intre 1200 gs si dl 650 cu siguranta nu e de doar 10 kg. Mai mult ca sigur ai comparat Wet weight vs. dry weight. Diferenta e undeva la 35-40 kg, in functie de ani, sursa, etc. Kg care se simt..
×
×
 • Create New...