L-I-V Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Mi-ar placea sa se incerce aerisirea unui topic postat in sectiunea de accidente. Cred ca important e evenimentul si modul in care s-a produs ( cu alte cuvinte sa se pastreze doar reply-urile ce contin detalii strict referitoare la accident, eventual si cele cu locul/data inmormantarii ( sper in cat mai putine cazuri) sau unde e persoana spitalizata etc etc. De asemenea si rezultatele anchetei ( cand e cazul) daca aceasta vine din sursa oficiala -sa se pastreze. Posturile de 3 litere si cele in care se bat in mod evident campii sa se-ndrepte catre Recycle Bin La sfarsit, la inceput oricunde....un mesaj colectiv de sustinere/suport/ condoleante ...simplu si la obiect. Ca la urma urmelor, cunostintele victimelor stiu de unde pot afla mai multe, nu trebuie sa astepte news pe un forum, right? Ma gandesc eu ca asa s-ar evita bulibaseala asta: nici nu apare bine o stire, toata turma arunca cu rip-uri, iar la pagina 60 cu insanatosire grabnica. Toate astea intr-un singur topic. Cam hilar. Utopic as zice, dar nah... Editat Iunie 17, 2008 de L-I-V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate