Sari la conținut

L-I-V

EX+
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bluekyppy

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Buch.
  • Carnet moto din
    2007

Vizitatori Recenți Profil

1.304 citiri profil

L-I-V's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Opreste 1, opresc 2. Vrei sa opreasca toti ????
  2. Atitudinea d-aici e de (cuvant urat). Pe vinovat nu-l ajuta, pe victima nici atat, nici macar pe cei ce citesc. Sunt sigura ca numai un om cu instincte criminale, ar avea somnul linistit noaptea. Si am certitudinea ca aici nu e cazul de asa ceva. Iar ca sa intelegem suferinta DE AMBELE parti, trebuie sa traim asa ceva. 3 rahturi de randuri pe un forum nu au cum / nu pot sa exprime durerea prin care un om trece in astfel de momente, indiferent de rolul din poveste. Nu pot decat sa simt mila pentru acest baiat, si pentru parintii fetei. Nu mai faceti circ ca e pacat.
  3. L-I-V

    Accident Mortal Craiova

    Poate se gaseste cineva din Craiova sa dea mai multe detalii. Din ce mi s-a mai zis : motorul era de viteza ( nu stiu capacitate, model bla bla) si se pare ca motociclistul era cam euforic dupa turele date prin preajma locului unde se tine weekendul asta tuning show-ul ala ( accidentul avand loc la nici 1 km de locul cu pricina)
  4. Din auzite: un motociclist s-a intersectat cu o duba. Tot din auzite au decedat ambii soferi. Poate stie cineva din zona mai multe...
  5. M-ai inteles gresit. Eu de fapt iti impartasesc punctul de vedere. Categoric doar barbatii dupa 30 de ani au voie sa-si cumpere ss-uri, restul sa mearga pe scutere ca sa faca experienta in trafic, si musai pe banda 1 . Iar femeile sa se intoarca la cratita . Sau in bamboo ( dupa cazuri ))))) ). Iar voi ceilalti sunteti niste inconstienti. Toti. Mai ales initiatorul topicului.
  6. Stai linistit ca daca-l apuca pe unu coborarea, il apuca pe orice banda. Dar tie nu iti e teama sa mergi pe banda 2/3 cu moto de 125? Incurci circulatia )) Ia sa treci pe 1.
  7. Hai nu mai fii invidios. O sa-ti iei si tu cand o sa te faci mare
  8. Ralucone tu ii stii pe toti oricum ca te tii scai dupa lume. Si nu, nu am nimic cu tine. Si sincer nici nu ma intereseaza starea actelor tale. Ti-am zis doar ce era evident. De cand cotrobai eu pe acest forum permisul tau este in pending. Ca si motorul de altfel. Si cu toate astea, mereu te mananca sa arunci un sfat legat de cum ar trebui altii sa mearga pe motor desi tu poate n-ai ramas decat la stadiul de invartit in jurul jalonului. Si ma repet, chiar nu am nimic personal cu tine. Dar daca ai fi in locul meu, sau al oricarui alt user cu permis si ceva iesiri prin trafic ( nu mai zic de cei ce au 8534863409604 km) ai vedea singurica cat de penibila esti.
  9. 1. N-am avut rabdare ce-i drept. 2. Doream sa aflu info de la cineva care intr-adevar are legatura directa cu persoanele implicate. Nu gen Ralucone care ea le stie pe toate dar n-a reusit nici macar permisul sa si-l ia. SI asta de vreo 2 ani de cand pierd eu vremea pe aici. O fi greu la sala, dar am mai vazut si pe altii care au ambitie si insista 3. Si m-am cam sictirit sa-l tot vad pe categoria A cu vesnica lui problema legata de motoarele de viteza. Daca nu as avea tot ss as zice ca ar fi cine stie ce chestie. Dar cum am mai spus, merge si cu 20, si cu 40 si am prieteni cu scutere care merg cu peste 100, si frecvent. Problema cred ca vine de la mansarda, altfel nu-mi explic inversunarea asta. Parca si-ar lua-o pe banii tai asa te oftici 4. Multa sanatate baiatului. Si daca v-ati gandi macar o secunda cum trebuie, ia-ti dori si voi acelasi lucru. Pt ca e de preferabil ca fata sa nu ramana totusi cu un mort pe constiinta, si nici macar cu un paralitic. 5. era un topic cu o fata care a murit in state in urma unui accident moto. Am intrat pe acel forum si am ramas surprinsa cat de civilizati erau. Nu se grabeau ei nici sa dea verdictul si nici nu se amenintau unii pe altii. Aici e ca la nimeni:)) ...si spor la tastat ca a venit iarna.
  10. Pasagerul cum se simte? Si cum adica are fata mutilata? Cum s-a lovit? In rest, sanatate baiatului aflat in stare grava. Sper sa-si revina.
  11. L-I-V

    Cazatura In Poligon

    Eu n-am cazut pisi, ma confunzi Si daca stiam ca astia de la d&G fac costume pt moto, cu siguranta imi luam pana acum. Sa fiu pitzi pana la capat si sa crape altii de invidie.
  12. L-I-V

    Cazatura In Poligon

    Sa fiu bagaj pe propriul motor, cam greu... Sigur nu ma confunzi cu saracele alea pe care le plimbi tu?
  13. L-I-V

    Cazatura In Poligon

    1.O prietena, cu ceva ani experienta in ale sofatului si destui km facuti fara incidente a fost nevoita intr-o deplasare sa inchirieze o masina. Ghinionul si pisica neagra au facut sa aiba un accident cu respectiva masina. Vina apartinandu-i. Masinile ce se dau spre inchiriere au CASCO. Insa ca sa o inchiriezi ti se opreste o garantie, pe care evident o pierzi in momentul in care accidentezi masina. Si mi se pare corect. 2.Conform noilor practici, chiar daca esti asigurat prin CASCO, tot trebuie sa platesti 100 euro iar restul reparatiilor le acopera firma de asigurari. Se intelege unde bat? 3.La o scoala moto, e destul de aiurea sa spui ca e vina instructorului. Nu cred ca poti sa faci jaloanele cu instructorul in spate. Iar motocicleta nu e cu dubla comanda. Nu puteti face comparatie intre modul in care efectueaza practica un elev pe o masina, si cel ce da pentru categoria A. 4. Eu, daca as aduce daune unui lucru ce nu-mi apartine, le-as plati din bun simt indiferent daca legal nu ma obliga nimeni. Dar este alegerea fiecaruia si asa putem dovedi cat de rromani suntem. 5. Observ ca multi incurajati tavalelile prin poligoane. Chipurile va calesc. Eu v-as dori sa aveti propriile scoli de moto....
  14. Eu am patit asta cam la aceeasi viteza. Deci se poate, dar nu-ti doresc sa experimentezi asa ceva
×
×
  • Creează nouă...