corado_c Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Caut parbriz Piaggio! Cine poate sa ma ajute ? Va rog nu va aruncati la pret ... oricum probabil va incurcati de el prin casa sau prin garaj ! Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Caut parbriz Piaggio! Cine poate sa ma ajute ? Va rog nu va aruncati la pret ... oricum probabil va incurcati de el prin casa sau prin garaj ! :kali: Merci ! Am eu unu .... dar nu stiu cat sa cer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethBv Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 am si eu unu..il dau la 500 de mii, daca esti interesat pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 sethbv ... de un de esti ? dupa nick as zice ca din brasov kiko - pey ce pot sa spun pretul lui sethbv pare ok din pct ul meu de vedere daca il dai la tot asa poate ne intalnim ... tu sigur esti din Buc :kali: Pm cu tel plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethBv Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 da..din brasov, dar exista fan courier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 o poza se poate baieti ca sa mi dau seama daca este ceea ce caut eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 am si eu de la piaggio zip..nu cred ca vine la vespa..ca am incercat sa pun si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 mi ar trbui in principiu de la liberty sau de la fly cam de la astea se potriveste dar nu excludem nici restul modelelor. tocmai de asta prefer din buc si eventual inainte sa vad poza ... in fine astept sa vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethBv Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 o sa ii fac si o poza..e de la un piaggio free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 uite poza de la zipu` meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 deci de la zip zici ca nu merge nu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 As avea eu un parbriz de la o honda care seamana foarte mult cu scooterul din avatarul tau. Daca esti interesat id meu rebegea_sebastian2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 daca esti din bucuresti ne intalnim maine mai pe seara sa vad daca se potriveste la vespa mea. la ce bani il dai ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 nu se mai ofera nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 ca sa nu mai deschid un topic ....caut un parbriz de vespa...preferabil si cu protectie pt maini...bucuresti...idmess_mihai..pe mess Mesaj completat ca sa nu mai deschid un topic ....caut un parbriz de vespa...preferabil si cu protectie pt maini...bucuresti...idmess_mihai..pe mess hai cu ''barbrizu'' neamulee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate