titz Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 vineri a avut loc un accident pe iuliu maniu, erau un tip si o tipa pe motor, le-a taiat unu' cu dacia calea si au lovit dacia. tipul s-a ridicat, tipa a fost dusa la spital de un taximetrist. stie cineva cum se simt cei doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 vineri a avut loc un accident pe iuliu maniu, erau un tip si o tipa pe motor, le-a taiat unu' cu dacia calea si au lovit dacia. tipul s-a ridicat, tipa a fost dusa la spital de un taximetrist. stie cineva cum se simt cei doi? 200530[/snapback] Vorbesti de accidentul din Oradea? Am facut eu un topic despre el -> /index.php?showtopic=22165 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Un amic din Militari mi-a spus ca tipa a murit la Municipal si ca tipul a scapat destul de usor si a cam luat-o razna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titz Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 (editat) Iuliu Maniu- Bucuresti, 08 iulie. Nu pot sa cred ca a murit. Astept sa-mi spuna cineva , ceva concret. Editat Iulie 11, 2005 de titz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 scuzati... asemanator a fost si accidentul din Oradea....chiar identic pot sa spun.....numai ca unul s-a intamplat in Oradea celalalt in Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate