Sari la conținut

titz

INACTIV
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    B-cel mai jegos oras
  • Carnet moto din
    '05
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso 3
  • Numar Moto
    B-FREE
  • Club
    long way round

titz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. titz

    XT,TT, KLX

    Multumesc pt raspunsuri... o sa incep sa ma uit si la cilindree mai mici....
  2. titz

    XT,TT, KLX

    Ma bate gandul sa-mi iau o endurista...am un Pegaso, da'-i grea pt ce vreau eu.... Care-i diferenta intre XT si TT? intre KLX si si cele doua?
  3. stiti vreun electrician bun? Ms
  4. Bateria am schimbat-o ca oricum era praf... Eu as verifica , dar nu stiu cum ... de-asta as vrea sa merg la cineva care se pricepe....
  5. La un Pegaso 3, nu-mi mai incarca bateria, am schimbat puntea de incarcare acum o luna-doua, am schimbat sapt asta si bateria...nu-mi incarca.. s-ar putea sa fie o problema la alternator... Stiti pe cineva? Mersi.
  6. titz

    Apel Umanitar

    Tin si eu sa spun ceva despre oamenii de la Floreasca sau alte spitale din Romania ( scuze pt offtopic): -sotia mea avea dureri , undeva pe la coaste. Am mers la Bagdazar ( pt ca stau in sect 4 ) si dupa aceea la Floreasca .... Nu mai vorbesc de faptul ca astepti f mult pana intri, si cand intri te palpeaza un pic si gata, pun diagnosticul... La Bagdazar au zis ca-i o 'raceala intercostala' , ne-au dat pastile si injectii ( io i le faceam - am invatat pe ea sa fac si injectii )...starea ei nu se imbunatatea, dimpotriva... La Floreasca la fel...au pus tot asa repede un diagnostic- nu mai stiu exact ... Dupa ceva timp, incepuse sa scuipe sange, am luat-o si-am dus-o direct la Sp Nasta ( pt plamani etc)...acolo si-au dat seama ca-i ceva grav si ne-au trimis la Floreasca...si abia atunci au inceput sa-i faca tot felul de investigatii si sa descopere intr-un final ca avea tromboflebita ( se formau cheaguri de sange )..si au bagat-o direct la Terapie intensiva, spunandu-mi ca oricand poate sa moara.... pana la urma n-a murit... a avut efect tratamentul... Ideea-i urmatoarea: 1. daca esti intre viata si moarte, oamenii de-acolo se ocupa de tine ( nu este nevoie de spaga, etc) , 2. daca ai cancer, boli dintr-astea grave, fara leac ....ei te considera un caz pierdut... 3. Daca ai maini rupte, picioare zdrobite, 'fleacuri' de-astea.... la fel...nu-i impresioneaza prea mult... Pt 2 si 3 , trebuie sa le dai spagi , sa le inhiti atitudinea de (cuvant urat) etc... Cam asta-i Romania noastra..... Multa sanatate pt Ionut !
  7. singura pb cred c-ar fi racirea, vara in oras... ms mult pt informatii...
  8. am vz ca are racire pe aer...e cam nasol in oras... de inalta..cum e? bec pe bord pt benzina? cam cat iti consuma? apar pb? Mersi.
  9. va salut, sunt interesat sa-mi iau un Xt600, asta doar vazand-o...dar nu stiu asa multe despre ea....momentan am un Pegaso3... Voiam sa va intreb cum se comporta in oras, consum, cand este cald...cum este cu racirea? ( la Pegaso intra cupla si racirea-i pe lichid) care este diferenta intre Xt si xt E (pornire electrica?)? nu m-am suit pe niciuna, imi place sa fie inalta... este inalta? am 1,85.. cam asa arata modelul care-mi place http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1608998 Va multumesc.
  10. In cartea ei scrie la uleiul de motor 10-40 iar in cartea de service a motorului Rotax scrie 15-40. Care se comporta cel mai bine vara? PS: folositi bujiile simple DR8ES, la mine porneste din prima dimineata...
  11. Am un Pegaso 3, si imi tb puntea de incarcare... stie cineva daca se potriveste cu cea de pe Pegaso 2? Stiti unde gasesc? Mersi.
  12. salut, semeringuri pt pompa de apa are cineva de vanzare? sau cu un link pe louis ma puteti ajuta? Mersi.
×
×
  • Creează nouă...