Ceapa, The Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vreau sa plec maine 20 iunie 2008 la Constanta/Vama veche pe la orele 14-15. Intalnirea 14:30-15 la mol autostrada. Cine mai vine, cine se mai alatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 nu pot veni, dar mare grija daca mergi cu cortul, stii ce am patit eu. am mai auzit de niste patanii de saptamanile trecute. oamenii sunt foame rau de tot si fura tot ce le pica-n mana. sa aveti asfalt uscat si sa va intoarceti cu poze frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 sper sa gasesc pe cineva cu masina unde sa imi incui cele de nefurat. daca nu, asta e.... nimeni la vama veche intr-o ureche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ba da, dar maine dimineata cel mai probabil c ya there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 e bine si asa, eventual ne intoarcem impreuna duminica dupa amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) cum ziceam in PM: pe weatherdotcom se preconizeaza vreme insorita in Constanta.... eu as vrea sa plec cat mai devreme, 7-8, sa nu ma prinda soarele in casca... Editat Iunie 20, 2008 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate