ZLD_moto Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Care se baga la o tura azi pana la baraj la Siriu.Intoarecerea poate fi tot pe drumul pe care mergem sau pe Brasov, ne hotaram la fata locului.Plecarea cam pe la ora 14:00.Viteza.....eu am un Gs500, deci in limita posibilitatilor unui gs .vroiam sa plec la tura pe cheia cu tinerii cu 125 dar au plecat prea dimineata si eu am avut niste treaba....si acum mi-e pofta de o plimbare .Accept si alte propuneri de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 and... UP!!! chiar nimeni??? las' ca mai e putin, imi iau plasticul si bagam kilometrii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 mda....daca vrea cineva sa se alature : 0726 125 430 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate