Seb Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) http://www.gandul.info/eveniment/motocicle...ml?3935;328886= nu inteleg,articolu e postat azi,cum ca s-ar fi intamplat ieri...dar comentariile sunt de anu trecut. Editat Iunie 22, 2008 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 din cate am citit eu este vorba doar de o statistica si nu de un accident.Poza din imagine este de la accidentul de anul trecut,daca nu ma insel, in fata unei scoli unde au murit 3 persoane...parca.Gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iunie 22, 2008 Autor Share Postat Iunie 22, 2008 Cred ca ai dreptate,deci am inteles eu gresit. Deci topicul poate fi inchis si sters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littleme Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Poza din imagine este de la accidentul de anul trecut,daca nu ma insel, in fata unei scoli unde au murit 3 persoane...parca.Gresesc? 2. cel cu scuteru si pasageru la motocicleta . proprietaru si singuru care avea casca a supravietuit ,doar ca a ramas cu sechele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate