fhchth Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 vind capace ca p dnepra mea ..cine le stie shi vrea ....sa dea un mail ..cine nu le stie ...sne ca cele de saharian ...numai ca sunt din aluminiu ..setul contine shi fanse de adaptarer pt dnepr sau ural .... pretzuri: 1.2 mil aluminiu nelustuit 1.4 mil lustruite contin tot setul cei interesati sa dea mail .... o sa bag shi poze basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 vind capace ca p dnepra mea ..cine le stie shi vrea ....sa dea un mail ..cine nu le stie ...sne ca cele de saharian ...numai ca sunt din aluminiu ..setul contine shi fanse de adaptarer pt dnepr sau ural ....pretzuri: 1.2 mil aluminiu nelustuit 1.4 mil lustruite contin tot setul cei interesati sa dea mail .... o sa bag shi poze basty 202616[/snapback] ce faci ma teai pus cu tiganii, torni capace acu? is frumoase vezi k aavem o bauta la bv pe la sf. lunii ,, ..........dau cu niprosenia pe la tine inainte cu o zi ps. sa iei niste lazi de br Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 salut se cheama afaceri sau trock ) da ce vrei sa ma angajes casier la carrefour ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 o sa bag shi poze 202616[/snapback] Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 4, 2005 Autor Share Postat August 4, 2005 deci despre asta e vorba in afara de faptul ca arata f bine pe chiulasa ( parerea mea shi a multi altora) mai dau shi latzime la motor cine e interesat mail la bastybikes de pretz sa nu aud comentarii pt ca la bucureshti unele ordinare originale de dnepr costa 600.000 hai noroc basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate