maz55 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Astept doritori! Daca nu, merg singur Revin cu poze. Asfalt Uscat! Salutare la toata lumea! Tura de ieri a fost grozava, exceptand bineinteles drumul Timisoara-Petrosani si Sebes-Deva, unde traficul si caldura infernala nu mi-au adus mari placeri. Trebuie sa mentionez ca drumul Petrosani-Obarsia Lotrului si mai departe pana la Sebes nu este deloc dificil: partial asfalt, partial macadam. Si apropos de drumuri dificile portiunea de Transalpina de la Novaci la Obarsie a fost facuta de o familie cu un Audi 80 (am stat de vorba cu domnul respectiv) - asa ca orice motociclist cred ca se poate descurca ... Aproape de Sugag sunt cativa kilometrii buni de asfalt proaspat turnat care au reusit sa ma binedispuna dupa atata drum de mers prin hartoape si praf. Si la capitolul inedit: m-am intalnit cu 3 grupuri de nemti - unul cu un 4x4, altii cu 2 1100 GSuri si altii tot cu 2 Bmw si cu un Suzuki VStrom. Toti erau pe drumuri de saptamani (norocosii). Cu ultimii am vorbit mai mult, facusera un tur al Romaniei si veneau dinspre Constanta. Iar ca sa finalizez (vorba lunga saracia omului): recomand traseul tuturor, numai cu companie si cu mai mult timp..e pacat sa treci pe langa asa locuri si sa nu zabovesti macar vreo 2 zile. Imediat vin si pozele in drum spre Lacul Oasa vf Mija -masivul Parang grupul de nemti - al' mai mic sunt eu Lacul Oasa - observati vechiul drum inundat Editat Iunie 26, 2008 de maz55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Bravo domnule ! Pai ce vorbiram noi ? Te-ai dus in recunoastere ? Am zis ca te anunt, in iulie, cand ma apuc si eu de TA de la S la N. Felicitari pentru tura ! Cum s-a comportat Freewindu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Bravo domnule ! Pai ce vorbiram noi ? Te-ai dus in recunoastere ? Am zis ca te anunt, in iulie, cand ma apuc si eu de TA de la S la N. Felicitari pentru tura ! Cum s-a comportat Freewindu ? Vinovat recunosc. M-am hotarat brusc pt ca aveam cazare moca la Deva si am zis ca ar merita o tura mica asa 4 fun. Freewindul nema problema. Merge oriunde bucuros! Astept noutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Super faina tura domnule. La cat mai multe sa faci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate