MensSana Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Sper sa va placa Mie mi-a placut, bune comentarii, poze bune. Faina tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Sper sa va placa Foarte frumos scris articolul "Transalp", m-a uns la inima! Cei care au asa ceva stiu de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Sper sa va placa Daca ai inregistrat traseul sa mi-l dai si mie te rog, il salvezi in MapSource si mi-l atasezi intr-un mail ca are putini kilobiti, vreau sa-l parcurg si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 M-am prins tarziu ca resetarea trip computerului atrage dupa site resetarea tuturor logurilor, rutelor, trackurilor sau waypointurilor. Sau ce mizda pasii reset am dat eu??? Nu conteaza, adio trackuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate