AliBoss Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 (editat) Cred ca se intampla acum vreo 4 ani si jumate. Un prieten avea o mobra pe care cu timpul am fost si eu tentat sa o incerc. Ce sa spun... sentimentul a fost minunat. O senzatie de libertate. Si de atunci tot visez la clipa cand voi avea propriu meu motor si sa ma dau si eu pe o roata.!! Asfalt curat. Si stiti cum se spune:: Prima data nu o uiti niciodata Editat Iulie 17, 2005 de AliBoss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 la mine prima data a fost foarte recenta chiar....mi-am luat scuter acum 1 luna si sunt foarte madru de achizitia mea....merge bine,consuma putin si ai un sentiment foarte placut la conducere...ce mai....my dream come true:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Cred ca se intampla acum vreo 4 ani si jumate. Un prieten avea o mobra pe care cu timpul am fost si eu tentat sa o incerc. Ce sa spun... sentimentul a fost minunat. O senzatie de libertate. Si de atunci tot visez la clipa cand voi avea propriu meu motor si sa ma dau si eu pe o roata.!! Asfalt curat. Si stiti cum se spune:: Prima data nu o uiti niciodata Si ce legatura are asta cu scuterele ? Sau rusii fabrica si scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate