DeadlySick Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Salutare Doresc sa achizitionez 1 dintre aceste scutere dar nu stiu exact daca diferenta de pret dintre cele 2 ( aproximativ 600 RON ) este justificata sau nu, cel sport are in plus Toba sport si Frana disc spate ( cred ca oricum multi dintre voi stiau asta ) Intrebare: Frana disc Vs tambur, exista o diferenta mare intre cele 2 in cazul de fata ? Toba sport aduce si altceva decat sunet schimbat ? deasemeni ma intereseaza doar in cazul de fata pt a nu crea 1000 de off topic-uri Consumul dintre cele 2 este sensibil egal sau vorbim de 40%-50% in plus pt cel sport. ?" PS : rog pe cei care doresc sa-mi comenteze optiunea de a, achizitiona unul dintre aceste scutere sa se abtina nu doresc SH nu doresc alta marca vreau unul dintre aceste 2 dar inca nu stiu care, de aceea va rog daca puteti sa ma ajutati sa o faceti dar doar la subiect Multumesc Anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Legat de frana , cu ambele poti bloca roata , cu cea pe disc e mai usor de franat (tragi mai usor de manetica), la performante sunt identice, nu merita bani in + pt disc spate. Din cate am vazut pe forum toba la 2t e f importanta , deci da ar putea sa-ti aduca ceva km in + la top speed si o acceleratie mai buna. Ambele sunt 2t , normal nu ar trebui sa difere f mult consumul , eu zic ca nu ai sa vezi consum mai mare de 30% la cel sport (parerae mea). La cel sport ai in plus : - putere -roti 13" - frana disc -normal ar trebui sa ai si un top speed mai mare decat varianta city ... cred ca ar merita 600 in + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeadlySick Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Mersi mult pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Legat de frana , cu ambele poti bloca roata , cu cea pe disc e mai usor de franat (tragi mai usor de manetica), la performante sunt identice, nu merita bani in + pt disc spate.Din cate am vazut pe forum toba la 2t e f importanta , deci da ar putea sa-ti aduca ceva km in + la top speed si o acceleratie mai buna. Ambele sunt 2t , normal nu ar trebui sa difere f mult consumul , eu zic ca nu ai sa vezi consum mai mare de 30% la cel sport (parerae mea). La cel sport ai in plus : - putere -roti 13" - frana disc -normal ar trebui sa ai si un top speed mai mare decat varianta city ... cred ca ar merita 600 in + un mare avantaj toba sport...la fel rotile de 13' si frana spate,care la Magnet City lasa de dorit (city are tambur)...consumul este mai mare ca la Magnet City...motorul am inteles ca este identic....eu as zice ca merita cei 600 ron in plus...tu decizi,multa bafta si daca il iei bun venit in randul posesorilor de Magnet... p.s. - vezi ca exista pe forum topic cum sa delimitezi Motowell... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 motowell - moto fantana =)) si eu sunt pt magnet sport din acelasi motive de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeadlySick Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Dezkreator, daca nu ma insel tu chiar ai "brevetat" o delimitare pt el , in mod sigur imi voi achizitiona o "fantana cu motor sport " in max 2-3 sap. Va Multumesc pt lamuriri si abia astept sa ne vedem in trafic Editat Iunie 27, 2008 de DeadlySick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Dezkreator, daca nu ma insel tu chiar ai "brevetat" o delimitare pt el , in mod sigur imi voi achizitiona o "fantana cu motor sport " in max 2-3 sap. Va Multumesc pt lamuriri si abia astept sa ne vedem in trafic da,este o aprindere electronica simpla care functioneaza excelent de 1 an de zile,o poate face un electronist in putin timp...culorile firelor corespund pt Magnet City... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_alexandru Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Salut! Ma tot uit la scutere Motowell. Mi-as fi dorit un magnet Sport cu racire cu lichid, dar acum am vazut un model retro care este mai aproape de ceea ce imi doresc, iar pretul este cam tot pe acolo. Stie cineva ceva despre fiabilitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate