IonutNFS Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Daca sunt scuteristii din vrancea as vrea sa vorbim aici sa ne intalnim si noi sa vorbim sa facem o plimbare . Deci daca este cineva este rugat sa raspunda/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Da unii chiar au probleme cu capu.Nu puteai ma sa postezi la discutii intre noi sau la comunitati moto regionale zona vrancea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Daca sunt scuteristii din vrancea as vrea sa vorbim aici sa ne intalnim si noi sa vorbim sa facem o plimbare . Deci daca este cineva este rugat sa raspunda/ Sal frate si eu sunt din focsani ,chiar am deschis si eu un topiuc pe tema asta si nu mi-a raspuns nimeni .Bine te-am gasit si poate ne intalnim la plimbari kt mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 eu am un scarabeo si sunt din cotesti , sa vi pe acolo knd se strang toti cu motoarele sa vezi ce show iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 eu am un scarabeo si sunt din cotesti , sa vi pe acolo knd se strang toti cu motoarele sa vezi ce show iese Poi veniti voi in oras Apropo cat fuge scuteru tau???sau e limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Poi veniti voi in oras Apropo cat fuge scuteru tau???sau e limitat am prins 90 in oras ajng cum iau a1 k fac scoala momentan , dami si mie idiul tau Editat Iunie 27, 2008 de IonutNFS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 am prins 90 in oras ajng cum iau a1 k fac scoala momentan , dami si mie idiul tau franky_19_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazdra rider Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 salut,si eu sunt din vrancea din odobesti si e interesnta ideea cu intalnitul dar pacat ca nu imi merge scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate