lucian.n Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 neatza, imi cer scuze pt calitate, dar nu asta e importanta. din poza lipsesc inca 2 caprioare... un 450exc-r 08 si un 300exc 08, florin si alex jr. am alergat un pic astazi. revin... suspensia pe sixdays... face toti banii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Duamne ce se bucura okiu cand vede garaje din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 neatza,am alergat un pic astazi. Alearga mai mult sa termini rodajul ca bate C.Lung la usa ! S-O CALARESTI SANATOS, CU MULTE SATISFACTII SI FARA EVENIMENTE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 30, 2008 Autor Share Postat August 30, 2008 am alergat cam 4 - 5 ore.. si 100 km, si-a cam dat drumul. a fiert de 2 3 ori... pe urcarile mai dificile. cred ca o sa pun vetilator... asta e... c-lung, e ciudat, nu e genul meu de concurs, peste 100, 150km/zi asta inseamna drumuri deschise, forestiere, etc. adica... viteza, nu-mi prea surade ideea. adica... la concursuri de viteza nu prea-mi vine sa ma bag. ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 a fiert de 2 3 ori... pe urcarile mai dificile. cred ca o sa pun vetilator... asta e... Ia-o mai ushor cu rodajul...NU E CONCURS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate