moshulik Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salutare. Spuneti-mi si mie, cine de unde a cumparat viziera la casca (mie imi trebuie pentru un arai rx7), a mea s-a zgariat rau de tot, noaptea e pericol mare. Nu ma intereseaza de-alea negre, ci cat mai transparente, evident. Nu ma trimiteti sa "caut pe net", vreau o sursa sigura, probata si cu stoc ideal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salutare. Spuneti-mi si mie, cine de unde a cumparat viziera la casca (mie imi trebuie pentru un arai rx7), a mea s-a zgariat rau de tot, noaptea e pericol mare. Nu ma intereseaza de-alea negre, ci cat mai transparente, evident. Nu ma trimiteti sa "caut pe net", vreau o sursa sigura, probata si cu stoc ideal. Mie mi-a facut comanda un prieten..daca vrei asa..iti dau Id lui si vb cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate