Ant Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Pe drumul care urca sus la Polivalenta pe langa parc o domnisoara cu un Opel Corsa a reusit sa taie o curba fara vizibilitate si sa acroseze un motociclist cu partea stanga a barii fata. Evenimentul s-a intamplat cu circa 30 sec inainte sa ajung in respectiva curba. Motociclistul era echipat full, s-a ridicat singur de jos (acuza o durere usoara la o mana) a vorbit la telefon cu cei de la salvare la solicitarea acestora(telefonul la salvare a fost dat la circa 1 minut de la eveniment de cineva care urca dealul in spatele celei cu opelul si a vazut probabil toata intamplarea). Am blocat drumul deoarece de sus din cauza lipsei de vizibilitate existau sanse sa il ia cineva intre roti, iar de jos altcineva a facut acelasi lucru. Contactul la motor era taiat, l-am ridicat imediat ca incepuse sa miroasa a benzina. Motorul zgariat, plasticele sparte si imprastiate pe tot drumul. Vorbit cu bikerul era ok, intrebat daca are nevoie de ajutor de orice fel, era chiar foarte calm dupa eveniment. Din pacate nu pot da informatii detaliate despre nr. moto deoarece chiar am omis sa ma uit la el (ma interesa mai mult ce a patit omul decat fierul), era cred un Suzuki (ceva gen enduro ca parea mai inalta), culoare mov cu ceva deschis. Inca odata imi cer scuze deoarece am omis datele legate de motor dar dupa cum v-am mai spus m-a interesat in principal motociclistul. Daca are altcineva detalii sau daca respectivul este membru poate aflati mai multe. - vinovata (cel putin din punctul meu de vedere si dupa cum arata situatia la locul accidentului) mai si vocifera si vorbea destul de colorat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Am oprit primul dupa accident , motociclistul era ok , am intrebat daca are nevoie de ajutor , nr moto B 79 YHE (parca) , vinovata de accident era o fata , care a ocolit un canal si nu a vazut motociclistul care venea din fata...moto destul de avariat pe partea stanga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Eram si eu cu scuterul pe acolo. Am oprit sa dau o mana de ajutor, dar n-am avut ce face. Duduia vocifera intr-adevar pe acolo si arata urmele de franare care erau clar in defavoarea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Eram si eu cu scuterul pe acolo. Am oprit sa dau o mana de ajutor, dar n-am avut ce face.Duduia vocifera intr-adevar pe acolo si arata urmele de franare care erau clar in defavoarea ei. aia din poza e masina implicata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Aia din poza nu e opel corsa e un seria 5,succes la repararea fierului bine ca nu are el nimic!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Aia din poza nu e opel corsa e un seria 5,succes la repararea fierului bine ca nu are el nimic!!!!!!!!! stiu ca e seria 5..nu citisem postul intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Bine ca omul nostru nu a patit nimic cat despre fiare ele se indreapta.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate