zudiac Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 unde??? chiar aici in BUCURETI pe str.T.CARANFIL IN INTERSECTIE!!! d c??? pt. ca nu a acordat prioritate unei MASINI rebu !! ce ziceti de asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 si trebuia sa faci un topic nou despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 unde??? chiar aici in BUCURETI pe str.T.CARANFIL IN INTERSECTIE!!! d c??? pt. ca nu a acordat prioritate unei MASINI rebu !! ce ziceti de asta??? lol,asta trebuia sa fie scris la "discutii intre noi".Nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui.Consider ca topicul nu is are rostul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 mda asa am zis si eu dar am scris aici pina la urma... pai mea culpa daca am gresit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 mda asa am zis si eu dar am scris aici pina la urma... pai mea culpa daca am gresit... Pai nu te-am certat,ti-am spus prieteneste .Dar totusi explici pe romaneste ce s-a intamplat?Atat am inteles ca cineva nu a acordat prioritate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 unde??? chiar aici in BUCURETI pe str.T.CARANFIL IN INTERSECTIE!!! d c??? pt. ca nu a acordat prioritate unei MASINI rebu !! ce ziceti de asta??? Da' cu incarcatorul ala de nokia ce ai facut? Era in loc de sufa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate