RENEGADE Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Am cumparat ultimul al Univers Moto si Motolife. Citind in primul rind editorialele celor doi redactori sefi am ramas profund dezamagit. De ce? Cu exceptia unei mici rubrici “Scurt pe doi” in Motolife (titlu foarte elocvent!) care prezinta in doua-trei vorbe actiunea din 01.07.2005 din Piata Victoriei, nimic altceva nu mi-a dat de inteles cum ca cele doua reviste ar intentiona sa actioneze, impreuna sau separat, in legatura cu numarul mare de accidente si incidente in care au fost implicati motociclisti. Si asta in timp ce noi incercam prin varii metode sa ne protejam. Asa cum spuneam, slabe sperante din partea lor. Cel putin la nivel declarativ. Nimic-nada-zip-zilch... In Motolife, Dl. Cristian Stanescu recunoaste ca siguranta motociclistilor pe drumurile publice este ridicola. Ce nu am inteles din acest articol este ca domnia sa face referire la “campaniile de pina acum“ prin care a incercat sa sensibilizeze soferii despre existenta unui numar din ce in ce mai mare de motociclisti pe sosele. Intreb si eu : care campanii de pina acum ? Ca in afara de campania NOASTRA, a comunitatii motociclistilor din Romania, cu fluturasii din 2004 si a acelei manifestari comemorative din 01.07.2005 din Piata Victoriei, nu stiu sa fi fost vreo alta campanie. Stiu in schimb ca strigam de ceva vreme ca nimeni nu ne ajuta, ca nimeni din cei care au autoritate si suport financiar nu face nimic in afara de profit. In Univers Moto, nimic, desi un coleg de pe aici, parca nitrostar, se agita amarnic ca nu stia, ca nu a fost informat si asa mai departe. In schimb este foarte implicat dl. Dan Nastase sa-i raspunda unui narcis, chiar in editorial. Ciudat... Asa ca stimati colegi de suferinta, nu va asteptati sa va sara cineva in ajutor. Cei care ar putea face asta au treaba cu alte probleme, cu mutarea in alt sediu, cu profitul, cu reclamele si cu tembelii frustrati ca motoarele lor nu sunt bagate in seama in reviste, etc. Acum astept sa sara iar vreunul ars ca nu a stiut, ca nu a cunoscut, ca... s.a.m.d. In schimb in reviste se face referire la toate site-urile, inclusiv la acesta cum ca ar fi o sursa de informatii foarte buna. Doar ca pentru ei se pare ca singura sursa este Motorrad, fisele tehnice sau test-ride-urile gratuite oferite de importatori. Va salut cu farurile (pe care le-am montat suplimentar ca poate-poate ma vor vedea soferii in trafic) si asteptam sa ne bagati si pe noi in seama. Gratuit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Acum 2 an MotoLife avea pe ultima coperta o poza si un mesaj despre siguranta motociclistilor, in fiecare numar alta poza si un nou mesaj. Asa ca au inceput inainte sa impartim fluturasi , acuma nu mai stiu...nu am cumparat revista de cateva luni bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Nici eu nu am mai cumparat. De ce oare ? Nu se intreaba unii ? Sau nu da bine la vanzari sa arati si "the dark side", adik accidentele, pericolele, etc. Faza cu "nu am stiut" nu tine, ca daca stau sa sap in arhiva, gasesc un printscreen al userului Admin in care prezenta Ip-urile unor useri care apartin tocmai numitelor reviste. Fromos, no ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitrostar Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 In ultimul numar al UM nu avea cum sa vezi ceva despre comemorarea de la 1 iulie deoarece editia era deja inchisa si "pleca" din tara. Revista se tipareste in Cehia, la Moravia Press. Editia s-a inchis miercuri, 29 iunie. De cand am avut ultimele discutii am devenit foarte atent la comportamentul si conduita altor motociclisti. Nu am vazut decat un singur motociclist (din circa 40-50 observati) care sa fie echipat corespunzator. In cel mai fericit caz aveau casca. Iar daca un motor face slalom stanga-dreapta printre masini nu m-as mira sa nu fie simtit/vazut de catre soferi de auto. Ma uit intai la noi, motociclistii, si apoi incep sa arunc cu pietre. Campanie o sa fie. Dar trebuie facuta cu cap de la inceput pentru a avea efect. Si ca sa vezi ca m-am gandit deja la asta iti spun si cand o sa aiba loc: SALONUL AUTO BUCURESTI. Cel mai mare eveniment auto. Densitate mare de soferi pe kmp. Te-ai prins acum? Te bagi? Pana in august n-o sa mai pot raspunde la mesaje, dar cine are ceva sa-mi zica sa o faca. Multam penru intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) De cand am avut ultimele discutii am devenit foarte atent la comportamentul si conduita altor motociclisti. Nu am vazut decat un singur motociclist (din circa 40-50 observati) care sa fie echipat corespunzator. In cel mai fericit caz aveau casca. Iar daca un motor face slalom stanga-dreapta printre masini nu m-as mira sa nu fie simtit/vazut de catre soferi de auto. 207742[/snapback] poate nu te plimbi pe unde trebuie. intr-adevar, nici eu nu am vazut foarte multi confrati imbracati corespunzator, dar totusi diferenta este destul de mare: 1 la 40-50. pacat ca nu mai vazut si pe mine. macar eram 2 motociclisti imbracati ok. sau poate m-ai vazut tocmai pe mine?????? sunt de acord cu propunerea ta pentru campanie. daca ai nevoie de o mana de ajutor aici ma gasesti. SAL! Editat Iulie 22, 2005 de Shpeedy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate