ciobelix Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 salut baieti, sunt nou pe aici! m'ar interesa un cadru de hoinar, sau un cadru rigid . astept ofertele voastre! desigur, daca are cineva un hoinar cu totu la bani putini, ne putem intelege. stima, florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Am eu un cadru de Hoinar de la un prieten care il tin degeaba in pod.astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 salut baieti, sunt nou pe aici! m'ar interesa un cadru de hoinar, sau un cadru rigid . astept ofertele voastre! desigur, daca are cineva un hoinar cu totu la bani putini, ne putem intelege. stima, florin vrei si acte pe cadru??? eu am un hoinar cu acte dar mai am si un cadru! Tu de unde esti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate